Vrije
Bouwkavels

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Zelf je huis bouwen in het groen

Op Veld 3, te midden van bos en groen, is ruimte om je eigen woonwensen te verwezenlijken. Hiervoor is een vijftal vrije bouwkavels beschikbaar, in grootte variërend van ongeveer 400 tot 550 vierkante meter.

Natuurlijk gelden er bepaalde spelregels. Zo moet jouw ontwerp passen in het beeldkwaliteitsplan voor Veld 3. In het kort komt het erop neer dat het huis moet aansluiten bij de bosachtige omgeving.

Interesse? Schrijf je hier in
Foto

Natuurlijke materialen

Hout, glas, natuursteen en baksteen zijn allemaal geschikte materialen. Kunststof moet zoveel mogelijk worden vermeden. De kleuren die je gebruikt moeten de groene beleving van de plek versterken. Denk daarbij aan crème, bruine tinten voor de bakstenen en grijs/groen en antracietzwart voor de details. Verder twee woonlagen met een dwarskap.

Raak jij al geïnspireerd? Schrijf je dan in voor een van de vijf vrije kavels. Goed om te weten: voor de zelfbouwkavels geldt een voorrangsregeling voor gegadigden die zich eerder al hebben aangemeld. Van de vijf vrije kavels worden twee kavels (51 en 36) pas eind 2022 opgeleverd.

image

Interesse

Wil jij graag wonen op Woonpark ‘t Laar?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

Inschrijven