Type
Wilg

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Halfvrijstaande woning
met langskap

De halfvrijstaande woningen van het type Wilg kenmerken zich door de kap, ze hebben allemaal een traditionele langskap.

Val jij voor dit type? Je halfvrijstaande woning telt dan een woonoppervlakte van 146 vierkante meter, drie volwaardige slaapkamers plus een indelingsvrije zolder. Als meerwerkoptie is een dakkapel mogelijk.

Houd je van gezellig tafelen met familie en vrienden? Of wil je graag een serre om je lekker te nestelen? Dan is de optie van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter misschien wat voor jou. Daarnaast kun je kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren naar de tuin. Zo haal je op mooie dagen het buitenleven binnen. De kavels van type Wilg zijn  erg groot. Volop ruimte dus voor buiten spelende kinderen.

De halfvrijstaande woningen hebben allemaal een vrijstaande garage.

Plattegronden

Foto

Begane grond

Foto

Eerste verdieping

Foto

Tweede verdieping

Foto

Begane grond

Foto

Eerste verdieping

Foto

Tweede verdieping

Duurzaam en energiezuinig

Jouw halfvrijstaande woning type Wilg is natuurlijk klaar voor de toekomst. Dat betekent: gasloos en compleet met warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Wil je nog duurzamer wonen? Dat kan door middel van extra zonnepanelen op het dak.

Vrijstaande garage

De Wilg woningen hebben een vrijstaande garage. Dat betekent dat deze los van de woning staat. Zie jij jezelf hier al wonen?

Schrijf je in
image

Interesse

Wil jij graag wonen op Woonpark ‘t Laar?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

Inschrijven