De 20
rijwoningen

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Rijwoningen
Type Berk

Alle rijwoningen zijn uitverkocht

Na het succes van de eerste fase rijwoningen op Veld 3 zijn nu opnieuw 20 rijwoningen van woningtype Berk in verkoop. De huizen zijn gasloos, duurzaam en helemaal klaar voor de toekomst. Daarnaast geniet je hier van de ruimte en het groen waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Over een tijdje staan de 20 rijwoningen verspreid over drie woonblokken onderin Veld 3. Zo telt het ene blok 5, de ander 7 en de laatste 8 rijwoningen. Van binnen zijn deze huizen identiek aan de rijwoningen die deze zomer in verkoop gingen.

In de online woningconfigurator kun je zelf je eigen rijwoning samenstellen. Hier kun je zien hoe jouw woning eruitziet met meerwerk zoals een uitbouw, luxe sanitair of een trapkast.

 

Schrijf je nu in

Plattegronden

begane grond

verdieping 1

zolder

Kies je rijwoning

× Woonpark tlaar interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Fijn Wonen

De rijwoningen zijn allemaal Fijn Wonen-woningen. Fijn Wonen is het woonproduct van Van Wijnen en staat voor compleet, comfortabel en toekomstbestendig wonen in een huis met een korte bouwtijd. De ruime woonkamer met open keuken kun je optioneel uitbreiden met 1,20 of 2,40 meter. En met drie volwaardige slaapkamers, een compleet afgewerkte badkamer en toilet, ruime zolder en tuin is het een ideaal thuis voor starters en jonge gezinnen.

Duurzaam en energiezuining

De huizen van woningtype Berk zijn helemaal van deze tijd: gasloos en compleet met warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Standaard hebben de woningen een EPC van 0,4. Nog duurzamer wonen? Kies dan voor Nul-op-de-meter in combinatie met extra zonnepanelen. Ook dat is mogelijk.

Tijdlijn

Foto
image

Interesse

Wil jij graag wonen op Woonpark ‘t Laar?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

Inschrijven