Levensloop
Woningen

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Comfortwoningen
te midden van rust en groen

’s Ochtends gewekt worden door vogelgeluiden. Vanuit je slaapkamer op de begane grond in een paar stappen – zonder te hoeven traplopen - in de tuin staan. Klinkt als vakantie, toch? Als bewoner van een comfortwoning op Woonpark ‘t Laar is dat vakantiegevoel altijd dichtbij.

Op Veld 3 gaan straks 4 levensloopgeschikte woningen, met slaapkamer en badkamer op de begane grond, in verkoop. Wie een huis zoekt om lang en comfortabel in te wonen, profiteert van veel voordelen in een levensloopgeschikte woning op Woonpark 't Laar. Denk aan de ruime indeling op de begane grond en een tweede slaapkamer op de verdieping. Verder een aantal meerwerkopties waaronder een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter, een tweede badkamer op de verdieping en een schuifpui of openslaande deuren aan de tuinzijde.

Kies jij ook voor het comfort van levensloopgeschikt wonen in een parkachtige omgeving?

Foto


Interesse? Schrijf je hier in

Type Esdoorn

Type Esdoorn heeft een langskap. Dat wil zeggen: de kap staat in het verlengde van de straat. Via de hal kom je de royale woonkamer met open keuken, die toegang geeft tot de tuin. Hier kun je kiezen voor het comfort van schuifdeuren of openslaande deuren.

Bekijk Esdoorn

Interesse

Wil jij graag wonen op Woonpark ‘t Laar?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

Inschrijven