Levensloop
Woningen

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Comfortwoningen
te midden van rust en groen

’s Ochtends gewekt worden door vogelgeluiden. Vanuit je slaapkamer op de begane grond in een paar stappen – zonder te hoeven traplopen - in de tuin staan. Klinkt als vakantie, toch? Als bewoner van een comfortwoning op Woonpark ‘t Laar is dat vakantiegevoel altijd dichtbij.

Op Veld 3 zijn in totaal 8 levensloopgeschikte woningen, met slaapkamer en badkamer op de begane grond, in verkoop gegaan. Wie een huis zoekt om lang en comfortabel in te wonen, heeft de keuze uit twee typen: Esdoorn en Zilverlinde. De eerste met een langskap, de tweede met een dwarskap.

Ondanks het verschil in kapvorm hebben Esdoorn en Zilverlinde veel met elkaar gemeen. Denk aan de ruime indeling op de begane grond en een tweede slaapkamer op de verdieping. Verder een aantal meerwerkopties waaronder een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter, een tweede badkamer op de verdieping en een schuifpui of openslaande deuren aan de tuinzijde.

Kies jij ook voor het comfort van levensloopgeschikt wonen in een parkachtige omgeving?

Geef nu je voorkeuren door
Op woensdag 27 januari start de verkoop van deze woningen. Bepaal nu al naar welke woning jouw voorkeur uitgaat en geef dit door in het online woondossier.

Geef je voorkeur door

Kies je woning

× Woonpark tlaar interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Type Esdoorn

Type Esdoorn heeft een langskap. Dat wil zeggen: de kap staat in het verlengde van de straat. Via de hal kom je de royale woonkamer met open keuken, die toegang geeft tot de tuin. Hier kun je kiezen voor het comfort van schuifdeuren of openslaande deuren.

Bekijk type

Type Zilverlinde

Een levensloopgeschikte halfvrijstaande woning van het type Zilverlinde onderscheidt zich door een karakteristieke dwarskap. Het betekent dat de kap haaks op de straat staat. Deze comfortwoning heeft het hele woonprogramma op de begane grond: leven, slapen en baden.

Bekijk type

Interesse

Wil jij graag wonen op Woonpark ‘t Laar?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

Inschrijven