Halfvrijstaande
Woningen

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Royale
halfvrijstaande woningen

Droom jij hier weleens van? Een lekker royale gezinswoning op een ruime kavel te midden van bos en groen. Met strand en zee op fietsafstand. Veld 3 op Woonpark ’t Laar biedt het allemaal.

Om je droom werkelijkheid te laten worden, kun je kiezen uit 18 halfvrijstaande woningen in twee verschillende typen: Hazelaar en Wilg. De een met een dwarskap met als optie een dakvenster. De ander met een langskap en optioneel een dakkapel of dakvenster.

Wat Hazelaar en Wilg met elkaar gemeen hebben, is een lekker ruime indeling. Wat dacht je van een royale living met open keuken, een verdieping met drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder?

Geef nu je voorkeuren door
Op woensdag 27 januari start de verkoop van deze woningen. Bepaal nu al naar welke woning jouw voorkeur uitgaat en geef dit door in het online woondossier

Geef je voorkeur door

Kies je woning

× Woonpark tlaar interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

image

Type Hazelaar

Ga jij voor zo’n stijlvolle dwarskap, type Hazelaar? Je beschikt dan over een woonoppervlakte van 147 vierkante meter, drie volwaardige slaapkamers en een zolder die je naar eigen inzicht kunt indelen. Een dakvenster is als meerwerkoptie mogelijk. Verder heb je standaard een aangebouwde garage.

Bekijk type

Type Wilg

Val jij voor dit type? Je halfvrijstaande woning telt dan een woonoppervlakte van 146 vierkante meter, drie volwaardige slaapkamers plus een indelingsvrije zolder. Als meerwerkoptie is een dakkapel mogelijk. Daarnaast heb je hier een aangebouwde of een losse garage.

Bekijk type

Interesse

Wil jij graag wonen op Woonpark ‘t Laar?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

Inschrijven