Fijn wonen
in het groen

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Nieuwbouwwoning kopen
in Julianadorp

Woonpark ’t Laar verrijst aan de oostzijde van Julianadorp. De nieuwbouwwoningen liggen in een groen en volgroeid park op fietsafstand van het strand. Inmiddels is de woonbuurt opgebloeid met twee heuse woonvelden en het einde van deze groei is nog niet in zicht. Deze huizen liggen op een prachtig plekje: aan de groene bosrand.

Nu in verkoop

De verkoop van de zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar is nu gestart. Vanaf nu staan alle verkoopdocumenten online zoals de contractstukken en de prijslijsten onder het kopje 'downloads'

Woningconfigurator

Ben jij benieuwd hoe jouw woning eruit kan zien? Stel dan nu jouw ideale eengezinswoning van Woonpark 't Laar samen in de woningconfigurator. Hier bekijk je virtueel de eengezinswoningen en kun je zelf bepalen welk meerwerk jij zou willen en zie je gelijk wat hier het resultaat van is en wat het totale kostenplaatje is. Handig toch? Ga hier naar de woningconfigurator

Let op: open de woningconfigurator bij voorkeur in Google Chrome en sluit zoveel mogelijk tabbladen en programma's. 

Zes rijwoningen

Ben jij toe aan je eerste gezinswoning te midden van rust, ruimte en natuur? Maak je woondromen dan waar in een van de zes rijwoningen op Woonpark ’t Laar. De huizen zijn gasloos, duurzaam en helemaal klaar voor jouw toekomst. Geniet van de ruimte en het groen, waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Fijn wonen
De zes rijwoningen zijn een woonproduct van Fijn Wonen: dat betekent compleet, comfortabel en toekomstbestendig wonen in een huis met een korte bouwtijd. De ruime woonkamer met open keuken kun je optioneel uitbreiden met 1,20 m of 2,40 meter. En met drie volwaardige slaapkamers, een compleet afgewerkte badkamer en toilet, ruime zolder en een tuin op het zuiden is het een ideaal thuis voor starters en jonge gezinnen.

De prijzen van de rijwoningen zijn tussen de €219.500 en €249.500 v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig
De huizen zijn helemaal van deze tijd: gasloos en compleet met warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Standaard hebben de woningen een EPC van 0,4. Wil je nog duurzamer wonen? Kies dan voor Nul-op-de-meter in combinatie met extra zonnepanelen. Ook dat is mogelijk. Maak jij op dit plekje in Julianadorp je woondromen waar?

Plattegronden

begane grond

verdieping 1

zolder

Situatie

Foto

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan