19-05-2021

Nu in verkoop: de allerlaatste woningen en kavels

Het is zover: de allerlaatste woningen en kavels op Woonpark 't Laar zijn nu in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel inschrijven voor de twee-onder-een-kapwoningen, de levensloopgeschikte woningen en de vrije kavels. Daarnaast staan de prijslijst, de contractstukken en de klantreis online. Deze kun je zien via het kopje 'downloads' op de website. 

Het maakt niet uit of jij je voorkeuren al hebt doorgegeven voor een bouwnummer of als je nu voor het eerst de woningen en kavels op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je namelijk sinds vandaag inschrijven voor een woning en/of kavel voor de inschrijfdeadline op donderdag 27 mei om 17.00 uur. 

Over inschrijven: 

  • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier. 
  • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een woning of kavel naar jouw keuze. 
  • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning of kavel is aan jou toegewezen, krijg je uiterlijk vrijdag 28 mei een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. Ook als je niet in aanmerking komt voor een woning, ontvang je een bericht.
  • Lees op de downloadpagina meer over de inschrijfprocedure.

Heb jij tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar. 

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
T 072-2021 02 36 
E nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl