10-02-2021

Alles onder optie

De afgelopen anderhalve week was het inschrijven geblazen voor de 26 nieuwbouwwoningen en 5 vrije kavels op Veld 3. Opnieuw zijn we blij verrast dat er meer inschrijvers dan bouwnummers waren. Hierdoor zijn alle woningen en kavels in één keer toegewezen en onder optie. Kortom: Woonpark 't Laar is flink in trek!

Reservelijst
Heb jij je ingeschreven, maar heb je helaas geen woning of kavel toegewezen gekregen? Je staat dan automatisch op de reservelijst waardoor je als eerste wordt benaderd wanneer een optant besluit om toch niet te gaan kopen. Wil jij ook op de reservelijst? Je kunt je hiervoor aanmelden door 'Het digitaal inschrijfformulier' in te vullen in het online woondossier.

Nieuwe kans
Voor woningzoekers die buiten het net visten, is er later dit jaar een nieuwe kans. Er gaan namelijk nog twaalf twee-onder-een-kapwoningen in verkoop van Veld 3. Wie weet is er zo voor jou een kans op een woning te midden van rust en groen in Julianadorp. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Maak dan een online woondossier aan en ontvang dan gelijk de nieuwsbrief van Woonpark 't Laar.