24-11-2020

Nu in verkoop: 20 rijwoningen

Hoera! De 20 rijwoningen op Woonpark 't Laar zijn nu in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel online inschrijven voor een eengezinswoning. Daarnaast staan de prijslijst, brochure en klantreis online. Deze kun je zien via het kopje 'downloads' op de website. 


Of je nou je voorkeuren al hebt doorgegeven voor een bouwnummer of als je nu voor het eerst de rijwoningen op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je namelijk sinds vandaag inschrijven voor een woning voor de inschrijfdeadline op donderdag 3 december om 17.00 uur. 

Over inschrijven:
  • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier
  • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een rijwoning naar jouw keuze. 
  • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning is aan jou toegewezen, krijg je uiterlijk maandag 7 december een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. 
  • Lees op de downloadpagina meer over de inschrijfprocedure.

Online woningconfigurator
Met de woningconfigurator van Fijn Wonen kun je zelf je rijwoning naar wens samenstellen. Zo zie je gelijk hoe jouw woning eruitziet met de uitbouw 1,20 of 2,40 meter. Of welke afwerking van de badkamer het beste bij jou past. In de woningconfigurator worden ook de kosten al weergegeven van het door jou aangevinkte meerwerk Let op: de woningconfigurator werkt het beste in Google Chrome. 

Heb jij tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan bij downloads of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar. 

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl