12-11-2020

Geef nu je voorkeuren door voor een rijwoning

Starters en gezinnen opgelet: op woensdag 25 november start de verkoop van 20 rijwoningen op Woonpark 't Laar in Julianadorp. De verkoop vindt alleen online plaats. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen bekend en start de echte, online inschrijving.

Kies nu jouw bouwnummer
Op de homepagina van Woonpark 't Laar kun je nu per bouwnummer de prijsranges en oppervlaktes bekijken. Zo kun jij bepalen naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. Ga jij bijvoorbeeld voor een lichte steen of juist een donkere? Wil jij een tussenwoning of een huis op de hoek?

Zo geef jij je voorkeuren door: 
1. Maak een online woondossier aan of log in
2. Wanneer je deze hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op het tabje 'mijn woning' en op 'bijwerken' en vertel ons naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.
3. Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan het bouwnummer van je tweede, derde, vierde etc. voorkeur(en) door. 

Vanaf de start verkoop op 25 november kun jij je online inschrijven voor een of meerdere rijwoningen van het type Berk. Dan is het handig wanneer jij je voorkeuren al hebt doorgegeven, deze staan dan al automatisch voor je ingevuld. Tijdens het inschrijven kun je dan deze stap overslaan. Heb jij vragen over de woningen of het aanmaken van een woondossier? Neem dan contact op met de makelaar. 

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl