29-10-2020

Verkoop levensloopgeschikte- en halfvrijstaande woningen

Door het naar voren halen van de 20 rijwoningen is de bouwlogistiek en planning aangepast. Hierdoor gaan er nu 18 twee-onder-een-kapwoningen en 8 levensloopgeschikte woningen in verkoop eind januari.

Er lopen momenteel meerdere gemeentelijke procedures voor Veld 3, waaronder een aanpassing in het bestemmingsplan, het uitwerkingsplan, en het beeldkwaliteitsplan. De verwachting is dat eind dit jaar het beeldkwaliteitsplan en uitwerkingsplan wordt vastgesteld. Het bestemmingsplan wordt naar verwachting in februari/maart 2021 vastgesteld.

Door de aanpassingen in bouwlogistiek en fasen zijn er drie grote veranderingen: zo is besloten de verkoop van de 20 rijwoningen naar voren te halen. Deze start nu op 25 november. Daarnaast wordt de verkoop van de levensloopgeschikte woningen, halfvrijstaande woningen en vrije kavels verplaatst naar eind januari 2021. Ook is de fasering aangepast om de bereikbaarheid van de panden van 's Heerenloo te waarborgen tijdens de bouw. Hierdoor gaan in januari 26 woningen en 5 vrije kavels in verkoop, waaronder 8 levensloopgeschikte woningen en 18 halfvrijstaande woningen. Eind dit jaar maken we al wel de prijsrange bekend en dan kan je je alvast inschrijven voor je favoriete bouwnummer.

Vanaf nu kun je al wel alle woningtypes met afbeeldingen en plattegronden al bekijken op de website. Bekijk hier de levensloopgeschikte woningen en hier de halfvrijstaande woningen