22-07-2020

Dit najaar in verkoop

Ben jij op zoek naar een huis midden in de groene, parkachtige omgeving van Woonpark 't Laar? Dan is er voor jou goed nieuws: dit najaar gaan 22 woningen en 5 vrije kavels van Veld 3 in verkoop. Zo start dan de verkoop van de volgende, diverse types: 

  • Twee-onder-een-kapwoningen 
  • Levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen
  • Vrije kavels

Twee-onder-een-kapwoningen 
De twee-onder-een-kapwoningen op Veld 3 bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Hier heb je een garage, een indelingsvrije zolder en een eigen oprit. Wordt dit jouw nieuwe thuishaven?

Levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen 
Speciaal voor comfortzoekers gaan er levensloopgeschikte, halfvrijstaande woningen in verkoop. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is dit een ideale woning waar je comfortabel oud kunt worden. 

Vrije kavels 
Zelfbouwers opgelet: op Veld 3 komen 5 vrijstaande kavels in verschillende groottes en liggingen. Dit najaar start hiervan de verkoop. Wist je al dat dit je laatste kans is om zelf je vrijstaande huis te ontwerpen en bouwen op Woonpark 't Laar? 

Spreekt een van deze woningen jou aan? Schrijf je dan snel in voor het online woondossier en wees als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op Woonpark 't Laar.