01-07-2020

Nu in verkoop: de inschrijving is gestart

De verkoop van de zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar is nu gestart. Vanaf nu staan alle verkoopstukken, zoals de contractstukken en prijslijsten online op de website. Deze kun je als losse documenten bekijken onder het kopje 'downloads'. Bekijk hier de verkoopdocumenten. 

Inschrijven
Vanaf nu is ook de inschrijving gestart. Via het online woondossier kun je je online inschrijven voor een eengezinswoning op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Door de stappen van het 'digitaal inschrijfformulier' in het woondossier te doorlopen schrijf je je in voor een rijwoning. Wil jij je je inschrijven? Doe dit dan vóór woensdag 8 juli 12.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. 

Toewijzing 
De toewijzing van de eengezinswoningen vindt in eerste instantie plaats op basis van de 1e opgegeven bouwnummervoorkeur. Inschrijvers die een hypotheekverklaring hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben geüpload in het inschrijfformulier, krijgen voorrang bij de toewijzing. Zijn er meerdere inschrijvers op eenzelfde bouwnummer mét hypotheekverklaring? Dan zal gekeken worden naar de motivatie van de inschrijver en eventuele andere voorbehouden. Lees hier alles over de regels omtrent de inschrijfprocedure. 

Als een eengezinswoning aan jou is toegewezen, dan wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. En heb je een optie op een van de zes rijwoningen, deze is dan voor jou gereserveerd zodat je deze uiteindelijk kunt kopen.