03-06-2020

Start verkoop 1 juli

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning op Woonpark 't Laar in Julianadorp? Goed nieuws: woensdag 1 juli start al de verkoop van zes rijwoningen. Dat betekent dat vanaf dan de definitieve prijzen bekend zijn op de website, de brochure te downloaden is en dat je je dan online kunt inschrijven voor een woning op Woonpark 't Laar. 

Online inschrijven 

Wanneer de verkoop start, dan begint ook gelijk de online inschrijving. Dat betekent dat je vanaf dan definitief door kunt geven dat je interesse hebt in een rijwoning en daarmee ook graag een optie wilt op de woning. Wanneer de inschrijfperiode is verlopen, gaan de makelaar en de projectontwikkelaar de nieuwbouwwoningen van Woonpark 't Laar toewijzen en wordt iedereen die zich heeft ingeschreven persoonlijk gebeld of en welke woning aan hen is toegewezen. Wanneer er daarna nog nieuwbouwwoningen beschikbaar zijn, worden deze regulier verkocht. 

Maak jij straks van Woonpark 't Laar je thuis en wil jij je online inschrijven? Wees dan nu al voorbereid en maak alvast een online woondossier aan, via dit persoonlijk woonprofiel kun jij je straks online inschrijven voor een woning. Maak hier je online woondossier aan.

Informatiemiddag

Helaas is het vanwege de corona-situatie niet mogelijk om een evenement te organiseren op 1 juli. Toch willen makelaar Hoekstra & van Eck Heerhugowaard en projectontwikkelaar Van Wijnen iedereen die interesse heeft een moment aanbieden om telefonisch contact op te nemen. Wil jij alles weten over de woningen en de verkoopprocedure? Op 6 juli is er een informatiemiddag. Dan staan van 15.00 en 17.00 uur de adviseurs telefonisch voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ben jij geïnteresseerd in een telefonisch gesprek tijdens de informatiemiddag? Laat dit dan even weten door je vragen te mailen naar nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl, we nemen dan zelf contact met je op. 

Maar ook als je tussendoor nog vragen hebt of als je meer wilt weten, kun je deze altijd stellen aan de makelaar.