Het laatste
nieuws

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Nieuwsberichten

Levensloopgeschikte woningen

Ben jij op zoek naar een woning waarin je je hele leven lang kunt worden? Maak dan je woondromen waar in een van de 10 levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen op Woonpark 't Laar. Deze woningen komen ook in twee verschillende smaken: Esdoor en Zilverlinde. Het verschil tussen deze woningen is dat Esdoorn een langskap heeft, hier staat het dak in het verlengde van de straat. Daarentegen heeft de Zilverlinde een dwarskap waar het dak haaks op de straat staat. Hier woon je in een huis met:

 • Slaap- en badkamer op de begane grond 
 • Woonkamer met open keuken
 • Twee extra slaapkamers op de verdieping
 • Een berging op zowel de begane grond en op de verdieping
 • Gasloos, duurzaam en onderhoudsvrij wonen

Wil jij als eerste weten wanneer de woningen definitief in verkoop gaan? Maak dan nu een online woondossier aan.

Nieuw: twee-onder-een-kapwoningen

Ben jij op zoek naar een huisje, boompje, beestje? Dan is er voor jou goed nieuws: in november start de verkoop van 12 twee-onder-een-kapwoningen op Veld 3 van Woonpark 't Laar. De huizen komen in twee varianten: Wilg en Hazelaar. De Wilg is hetzelfde woningtype als de twee-onder-een-kapwoningen op Veld 2. Deze woningen hebben een zogenoemde langskap, dat is een kapvorm die doorgaat in het verlengde van de straat. Woningtype Hazelaar heeft daarentegen een dwarskap, hier staat de kap haaks op de straat. 

Qua uiterlijk zien ze er anders uit, maar van binnen zijn ze allemaal hetzelfde. Zo hebben ze een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een zolder en een aangebouwde garage. Hierdoor bieden ze genoeg ruimte voor het hele gezin. Daarnaast zijn de huizen vanzelfsprekend duurzaam, gasloos en voorzien van vloerverwarming. 

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor het online woondossier.

November start de verkoop

Komende herfst schieten de nieuwbouwwoningen als paddestoelen uit de grond op Woonpark 't Laar. Dit komt doordat er opnieuw woningen van Veld 3 in verkoop gaan. Om precies te zijn, start in november de verkoop van maar liefst 5 vrije kavels en 22 nieuwbouwwoningen, waaronder 12 twee-onder-een-kapwoningen en 10 levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen. Wat een ontzettend goed nieuws voor woningzoekers die willen genieten van de rust van Woonpark 't Laar. 

Benieuwd waar de verschillende woningen straks liggen? Je ziet het in de situatietekening hieronder: 
 

 

Wil jij op de hoogte blijven van dit nieuwste nieuwbouwaanbod op Woonpark 't Laar? Schrijf je dan nu in voor het online woondossier en vis straks niet achter het net.

Dit najaar in verkoop

Ben jij op zoek naar een huis midden in de groene, parkachtige omgeving van Woonpark 't Laar? Dan is er voor jou goed nieuws: dit najaar gaan 22 woningen en 5 vrije kavels van Veld 3 in verkoop. Zo start dan de verkoop van de volgende, diverse types: 

 • Twee-onder-een-kapwoningen 
 • Levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen
 • Vrije kavels

Twee-onder-een-kapwoningen 
De twee-onder-een-kapwoningen op Veld 3 bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Hier heb je een garage, een indelingsvrije zolder en een eigen oprit. Wordt dit jouw nieuwe thuishaven?

Levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen 
Speciaal voor comfortzoekers gaan er levensloopgeschikte, halfvrijstaande woningen in verkoop. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is dit een ideale woning waar je comfortabel oud kunt worden. 

Vrije kavels 
Zelfbouwers opgelet: op Veld 3 komen 5 vrijstaande kavels in verschillende groottes en liggingen. Dit najaar start hiervan de verkoop. Wist je al dat dit je laatste kans is om zelf je vrijstaande huis te ontwerpen en bouwen op Woonpark 't Laar? 

Spreekt een van deze woningen jou aan? Schrijf je dan snel in voor het online woondossier en wees als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op Woonpark 't Laar. 

De zes eengezinswoningen zijn verkocht of onder optie

De eengezinswoningen van het woonconcept Fijn Wonen zijn nog geen maand in verkoop en de interesse voor de zes rijwoningen is al heel groot. Bijna dertig mensen hebben zich ingeschreven voor zo'n woning. Het verbaast je dan vast ook niet dat inmiddels alle huizen verkocht of onder optie zijn. Viste jij achter het net? Misschien is een andere woning op Veld 3 dan iets voor jou.

Dit najaar gaan namelijk 5 vrije kavels en 22 woningen in verkoop, waaronder twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen. 

Gaat je voorkeur uit naar een rijwoning? Naar verwachting gaan volgend jaar opnieuw rijwoningen in verkoop. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod van Woonpark 't Laar? Schrijf je dan nu in voor het online woondossier.

Woningconfigurator: stel zelf je woning samen

Ben jij benieuwd hoe jouw woning eruit kan zien? Stel dan nu jouw ideale eengezinswoning van Woonpark 't Laar samen in de woningconfigurator. Hier bekijk je virtueel de eengezinswoningen en kun je zelf bepalen welk meerwerk jij zou willen en zie je gelijk wat hier het resultaat van is. Handig toch? 

Ga hier naar de woningconfigurator

Lees hier de handleiding over de woningconfigurator

Let op: open de woningconfigurator bij voorkeur in Google Chrome en sluit zoveel mogelijk tabbladen en programma's. 

Nu in verkoop: de inschrijving is gestart

De verkoop van de zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar is nu gestart. Vanaf nu staan alle verkoopstukken, zoals de contractstukken en prijslijsten online op de website. Deze kun je als losse documenten bekijken onder het kopje 'downloads'. Bekijk hier de verkoopdocumenten. 

Inschrijven
Vanaf nu is ook de inschrijving gestart. Via het online woondossier kun je je online inschrijven voor een eengezinswoning op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Door de stappen van het 'digitaal inschrijfformulier' in het woondossier te doorlopen schrijf je je in voor een rijwoning. Wil jij je je inschrijven? Doe dit dan vóór woensdag 8 juli 12.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. 

Toewijzing 
De toewijzing van de eengezinswoningen vindt in eerste instantie plaats op basis van de 1e opgegeven bouwnummervoorkeur. Inschrijvers die een hypotheekverklaring hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben geüpload in het inschrijfformulier, krijgen voorrang bij de toewijzing. Zijn er meerdere inschrijvers op eenzelfde bouwnummer mét hypotheekverklaring? Dan zal gekeken worden naar de motivatie van de inschrijver en eventuele andere voorbehouden. Lees hier alles over de regels omtrent de inschrijfprocedure. 

Als een eengezinswoning aan jou is toegewezen, dan wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. En heb je een optie op een van de zes rijwoningen, deze is dan voor jou gereserveerd zodat je deze uiteindelijk kunt kopen. 

Informatiemiddag

Droom jij van een ruime eengezinswoning op Woonpark 't Laar, maar heb jij nog allerlei vragen? Speciaal voor jou organiseren makelaar Hoekstra van Eck en projectontwikkelaar Van Wijnen een informatiemiddag op maandag 6 juli. Je kunt dan je vragen van tevoren even mailen naar nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl. Dan bellen de adviseurs je tijdens de informatiemiddag tussen 15.00 en 17.00 uur voor een kort gesprek en geven zo persoonlijk antwoord op jouw vragen. 

Als je tussendoor nog vragen hebt, of meer wilt weten, kun je deze ook altijd stellen aan de makelaar. 

Makelaar Wim Zonneveld over de woningen op Woonpark t Laar


‘Er is veel belangstelling voor de nieuwste rijwoningen’

‘Woonpark ’t Laar is een bijzonder nieuwbouwplan in Juliandorp,’ weet Wim Zonneveld, makelaar bij Hoekstra en van Eck. ‘Hier woon je in een bestaande, bosachtige omgeving. Dit spreekt de mensen heel erg aan. We krijgen ook veel enthousiaste reacties van woningzoekers die graag op Woonpark ‘t Laar willen wonen. Daarom is het fantastisch dat op 1 juli de eerste woningen van Veld 3 in verkoop gaan.’

Deze zomer gaan er zes rijwoningen op Woonpark ’t Laar in verkoop. ‘De huizen spelen goed in op de vraag naar eengezinswoningen,’ gaat Wim verder. ‘We krijgen nu al veel vragen binnen over de woningen. Ik verwacht daarom ook dat er veel belangstelling voor de rijwoningen is vanaf de start verkoop. Je kunt je vanaf 1 juli namelijk online inschrijven voor een bouwnummer. Daarnaast staan dan alle verkoopstukken op de website. Ondanks dat deze informatie heel compleet is, kan het zo zijn dat je nog vragen hebt. Daarom organiseren wij een informatiemiddag op maandag 6 juli, waarbij we iedereen telefonisch antwoord geven op hun vragen. Buiten deze informatiemiddag om, kun je uiteraard bij vragen op elk ander moment bij ons terecht.’

Heb jij een vraag over de nieuwste woningen? Bel of mail nu met Wim. 

Mail: nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl 
Telefoonnummer:  072-2010236

Start verkoop 1 juli

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning op Woonpark 't Laar in Julianadorp? Goed nieuws: woensdag 1 juli start al de verkoop van zes rijwoningen. Dat betekent dat vanaf dan de definitieve prijzen bekend zijn op de website, de brochure te downloaden is en dat je je dan online kunt inschrijven voor een woning op Woonpark 't Laar. 

Online inschrijven 

Wanneer de verkoop start, dan begint ook gelijk de online inschrijving. Dat betekent dat je vanaf dan definitief door kunt geven dat je interesse hebt in een rijwoning en daarmee ook graag een optie wilt op de woning. Wanneer de inschrijfperiode is verlopen, gaan de makelaar en de projectontwikkelaar de nieuwbouwwoningen van Woonpark 't Laar toewijzen en wordt iedereen die zich heeft ingeschreven persoonlijk gebeld of en welke woning aan hen is toegewezen. Wanneer er daarna nog nieuwbouwwoningen beschikbaar zijn, worden deze regulier verkocht. 

Maak jij straks van Woonpark 't Laar je thuis en wil jij je online inschrijven? Wees dan nu al voorbereid en maak alvast een online woondossier aan, via dit persoonlijk woonprofiel kun jij je straks online inschrijven voor een woning. Maak hier je online woondossier aan.

Informatiemiddag

Helaas is het vanwege de corona-situatie niet mogelijk om een evenement te organiseren op 1 juli. Toch willen makelaar Hoekstra & van Eck Heerhugowaard en projectontwikkelaar Van Wijnen iedereen die interesse heeft een moment aanbieden om telefonisch contact op te nemen. Wil jij alles weten over de woningen en de verkoopprocedure? Op 6 juli is er een informatiemiddag. Dan staan van 15.00 en 17.00 uur de adviseurs telefonisch voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ben jij geïnteresseerd in een telefonisch gesprek tijdens de informatiemiddag? Laat dit dan even weten door je vragen te mailen naar nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl, we nemen dan zelf contact met je op. 

Maar ook als je tussendoor nog vragen hebt of als je meer wilt weten, kun je deze altijd stellen aan de makelaar. 

 

Veld 3: voor elk wat wils

Van starters tot gezinnen, comfortzoekers en zelfbouwers, op Veld 3 is voor elk wat wils. Zo gaan ernaast de zes rij- en hoekwoningen later ook twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen, vrije kavels en nog meer rijwoningen in verkoop. Welk huis je ook kiest, hier woon je op een idyllisch, groen plekje op Woonpark 't Laar. 

Binnenkort in verkoop 
Doordat de zes rij- en hoekwoningen een Fijn Wonen-label hebben, hoeven deze huizen niet op maat gemaakt te worden. Daardoor start deze zomer al de verkoop van deze huizen. De daarop volgende woningen die op Veld 3 in verkoop gaan, zijn diverse twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije kavels. Deze kun je dit najaar al kopen. Wat een fijn vooruitzicht! 

Planning 

 • Start verkoop 6 rijwoningen - zomer 2020 
 • Start verkoop twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte woningen - najaar 2020 
 • Start verkoop vrije kavels - najaar 2020

Deze zomer in verkoop

Goed nieuws: deze zomer gaan de eerste woningen op Veld 3 in verkoop. Dit zijn vier tussenwoningen en twee hoekwoningen, allen met Fijn Wonen-label. Hierdoor ben je gegarandeerd van een duurzaam, comfortabel en toekomstbestendig huis. 

Over de woningen: 

 • Kaveloppverlakte tussen de 100 en 160 m2 
 • Woonoppervlakte van minimiaal 109 m2 
 • Drie slaapkamers 
 • Ruime zolder 
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden 
 • Gasloos wonen 
 • Met vloerverwarming op de begane grond en tweede etage 
 • Compleet met sanitair zoals badkamer en toilet 
 • Tuin op het zuiden

Nieuwsbrief december 2019

Heb je de nieuwsbrief van december gemist? Geen zorgen: je leest 'm hier zo terug

Nieuwsbrief september 2019

Heb je de nieuwsbrief van september gemist? Geen zorgen: je leest 'm hier zo terug

Bouw je eigen droomhuis

Op Woonpark 't Laar woon je in een groene, bosrijke omgeving met het strand en de duinen op fietsafstand. De royale kavels liggen aan slingerende straatjes in deze rustige en gezellige woonbuurt. Er is toch geen mooiere plek om te wonen? Bij een droomlocatie hoort natuurlijk ook een droomhuis. Er zijn nog drie vrije kavels beschikbaar op Veld 2: hier bouw je jouw ideale huis op een toplocatie. 

Bouwnummer 44 heeft een oppervlakte van 550 vierkante meter. Met de mogelijkheid van een tuin rondom je woning profiteer je de hele dag van de zon, maar kun je ook de schaduw opzoeken. Je achtertuin ligt op het zuidoosten. 

Bouwnummer 45 is 475 vierkante meter in oppervlak. Ook op dit perceel is het mogelijk om je achtertuin op het zonnige zuiden aan te leggen. 

Bouwnummer 61 heeft een oppervlakte van 550 vierkante meter. Op dit royale perceel is er voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren. Ook hier geniet je de hele dag van de zon.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vrije kavel op Woonpark 't Laar?
Neem dan contact op met de makelaar: nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl of bel op 072-201 02 36.

Een nieuwbouwwoning kopen van Van Wijnen: hoe gaat dat in zijn werk?

Een stappenplan van start verkoop tot de oplevering

Een nieuwbouwwoning kopen van Van Wijnen, wat houdt dat precies in? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje: van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

1. Beginnende interesse
Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwproject van Van Wijnen? Dan kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Hierin lees je over de ontwikkelingen van het project. Ook ben je hiermee als eerste op de hoogte van wanneer de verkoop start. 

2. Start verkoop
Zit jouw droomhuis er misschien wel tussen? Kom dan naar de start verkoop. Tijdens het verkoopevenement bij de makelaar of op de projectlocatie kun je de verkoopdocumentatie inzien en je vragen stellen aan de adviseurs van Van Wijnen. Ook kun je je meteen inschrijven voor een van de woningen. Na de start verkoop is alle informatie ook online te vinden op de website.

3. Inschrijving
Vanaf de start verkoop kun je je inschrijven voor de woning. Vul het inschrijfformulier in en lever het in bij de makelaar per mail of op kantoor. Bij projecten waarbij de verkoop online plaatsvindt, kun je je inschrijven door een woondossier op de projectsite aan te maken. Op het inschrijfformulier geef je onder andere de voorkeur van jouw bouwnummer(s) aan.

4. Toewijzing
Nadat de inschrijftermijn is verlopen, kijken Van Wijnen en de projectmakelaar wie er het meest geschikt is voor de woning. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het voorbehoud van financiering, voorbehoud van de verkoop van de eigen woning en of je al een financiële check hebt gehad bij een hypotheekadviseur. De meest geschikte kandidaat wordt toegewezen op het bouwnummer. Zijn alle geïnteresseerden even geschikt? Dan wordt er geloot om wie de woning toegewezen krijgt.

5. Optie nemen
Zodra de woning aan je is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Tijdens dit gesprek neem je samen de contract- en/of verkoopstukken door en kun je een optie nemen op de woning. Dit betekent dat je de woning als het ware reserveert. De optietermijn duurt enkele weken. Wil je toch niet overgaan tot koop? Dan kun je je tijdens de optietermijn zonder gevolgen nog terugtrekken.

6. Nieuwbouwwoning kopen
Besluit je tot aankoop over te gaan? Dan krijg je van de makelaar een concept  koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst. Hierin zijn de rechten en plichten van de koper, de verkoper en de aannemer geregeld. Deze documenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De koopovereenkomst regelt de aankoop van de grond waarop je woning wordt gebouwd. In de aannemingsovereenkomst wordt de bouw en de afbouw van je huis geregeld.

Je koopt de woning vrij op naam: de verkoper betaalt de bijkomende kosten. Denk hierbij aan de notariskosten, makelaarscourtage, standaard sanitair en BTW (21%). 

Kosten die je nog zelf moet betalen zijn: kosten voor de keuken, eventueel meer- en minderwerk, rente over de grond vanaf de start van de bouw en bestrating (met uitzondering van het pad naar de voordeur).

7. Tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst
Wanneer je de koop- en aanneemovereenkomst goed hebt doorgenomen, kom je bij de makelaar op kantoor om te tekenen. Vanaf het tekenmoment heb je nog 7 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun je zonder gevolgen afzien van de koop. Ook nemen de meeste mensen een financieringsvoorbehoud op in de overeenkomst. Zodra de opschortende voorwaarden zijn verstreken, gaat de bouw definitief door. Heb je de financiering rond? Gefeliciteerd! Dan is de koop definitief.

8. Woonconsulent
Bij Van Wijnen krijg je een persoonlijke woonconsulent(e) toegewezen die je het hele traject van de voorbereiding tot de oplevering begeleidt. Met hem of haar bespreek je je individuele wensen en de mogelijkheden van je woning. [Link naar artikel zodra deze akkoord is en online staat]

9. Startbouwbrief
Zodra de opschortende voorwaarden komen te vervallen, versturen we de start bouw brief. Dit betekent dat er een onherroepelijk bouwvergunning is verstrekt, we het SWK Garantiecertificaat hebben ontvangen, de grond in eigendom is en 70 procent van de woningen is verkocht.

10. Grond passeren
Vervolgens wordt de grond jouw eigendom: de grond gaat passeren. Je tekent hiervoor een akte van levering. Indien een financiering plaatsvindt met behulp van een hypotheekgever, teken je ook een hypotheekakte bij de notaris.

11. Start bouw
Dan gaan we starten met de bouw! Bij de start van de bouw hoort natuurlijk ook een start bouw feest, hiervoor word je uitgenodigd door Van Wijnen. De woonconsulent maakt voor jou een prognoseplanning: zo weet je wat je van de bouwplanning kunt verwachten. Hier begint ook de betaling van je woning. De bouw en de betaling is in stappen opgedeeld. Zodra Van Wijnen een stap verder is met de bouw, wordt er een termijn gefactureerd.

12. Kijkmomenten
Wil je een kijkje komen nemen op de bouwplaats? Tijdens het bouwproces kun je enkele keren langskomen. Hiervoor worden er speciale kijkmomenten ingepland. Zo kun je op een veilige manier onder begeleiding de bouwplaats verkennen en betreedt je voor het eerst je nieuwe woning. Naast de kijkmomenten ontvang je een maandelijkse nieuwsbrief met informatie over de voortgang van de bouw en de planning. 

13. Oplevering
Het is dan bijna zover: de oplevering van jouw nieuwe huis. Twee weken voor de oplevering en sleuteloverdracht kun je langskomen om het huis te controleren op onvolkomenheden: de zogeheten voorschouw. De definitieve oplevering is een belangrijk juridisch moment, dus neem vooral een bouwkundig specialist mee die het huis controleert in jouw belang. Is alles in orde? Dan maken we alles gereed voor de overdracht en ontvang je de sleutels. Gefeliciteerd, je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning, klussen maar!

Grote interesse voor de informatiemarkt

Informatief en inspirerend. Dat was de informatiemarkt van Woonpark ’t Laar op 28 mei bij het Tij in Julianadorp. Tijdens dit evenement konden geïnteresseerden hun mening geven over de plannen van de nieuwste fase: Veld 3. Op dit veld kun je straks kiezen uit vrije bouwkavels, comfortwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Zo is er voor elk wat wils.

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning op Woonpark 't Laar? Vertel ons hoe jij hier wilt wonen door het woondossier in te vullen. Zo schrijf je je ook gelijk in voor de nieuwsbrief. Handig toch?

Informatiemarkt 28 mei. Hoe wil jij wonen?

Wil jij meepraten over de nieuwe woningen op Woonpark ’t Laar? Kom dan op 28 mei naar de informatiemarkt. We willen graag met je in gesprek over de nieuwe plannen voor de volgende fase. Kom langs en geef je mening over de nieuwe ideeën en het groenplan. Zo kun jij meebeslissen over de toekomst van Woonpark ’t Laar.

Wanneer? 28 mei, van 19.00 tot 21.00 uur
Waar? Het Tij, Eikenhout 324-E in Julianadorp

Facebook

Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

11 september om 02:17

Comfortzoekers opgelet: in november gaan er 10 levensloopgeschikte woningen van Veld 3 in verkoop. Hier woon je in een huis met een slaap- en badkamer op de begane grond, twee slaapkamers op de verdieping en een tuin. Is dit iets voor jou? Maak snel een woondossier aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden: bit.ly/3718G16
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

4 september om 05:11

Hoera! In november gaan opnieuw woningen van Veld 3 in verkoop. Het gaat om de volgende woningtypes: 🏡 12 twee-onder-een-kapwoningen 🏡 10 levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen 🏡 5 vrije kavels 👉 Bekijk hier waar dit gloednieuwe aanbod komt te liggen: bit.ly/3bDu27n
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

14 augustus

Dit groene veld krijgt straks een nieuwe bestemming. Hier komt Veld 3 van Woonpark 't Laar met duurzame en comfortabele woningen. Maak jij hier straks je thuis? www.woonpark-tlaar.nl
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

6 augustus

Viste jij achter net bij de rijwoningen? Of ben jij juist op zoek naar een levensloopgeschikte woning in een groene omgeving? Dit najaar is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Dan gaan er opnieuw woningen van Veld 3 op Woonpark 't Laar in verkoop. Interesse? Lees hier verder: bit.ly/39toD1p
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

24 juli

🏡 De verkoop van de zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar is een groot succes: inmiddels zijn alle rijwoningen verkocht of onder optie. We wensen de kopers veel geluk in hun nieuwe woning. bit.ly/39kFZxk
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

7 juli

⏰ De tijd tikt... Je hebt nog maar tot morgen 12.00 uur de tijd om je in te schrijven. Wil jij in aanmerking komen voor een van de zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar in Julianadorp? Dit is hét moment. Schrijf je hier snel in: bit.ly/3718G16
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

3 juli

Wist jij al dat er op Woonpark 't Laar een kinderboerderij zit? Hier maak jij een ommetje met de kinderen langs de varkens, ezels en geiten. Wat je noemt een beestenboel. 🐷🐔 www.woonpark-tlaar.nl
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

1 juli

🔥 Nu in verkoop: zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Vanaf nu staan alle belangrijke documenten zoals contractstukken en prijslijsten online. Én misschien wel het belangrijkste: je kunt je nu online inschrijven. Nieuwsgierig? Kijk snel op: www.woonpark-tlaar.nl
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

29 juni

De eerste woningen van Veld 3 gaan 1 juli in verkoop, nu al is er veel belangstelling voor de zes rijwoningen weet Wim Zonneveld, makelaar bij Hoekstra en van Eck Makelaars Heerhugowaard. 'Woonpark 't Laar is een bijzonder nieuwbouwplan. Hier woon je in een bestaande, bosachtige omgeving. We krijgen veel reacties van woningzoekers die graag in deze nieuwbouwwijk willen wonen.' Lees hier het hele verhaal: bit.ly/3dJrnYQ
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

26 juni

Ruim, comfortabel en duurzaam, dat zijn de zes eengezinswoningen van Fijn Wonen op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Wanneer je hier woont, geniet je van de volgende zonnige voordelen: ☀️ Drie slaapkamers ☀️ Compleet en afgewerkte badkamer en toilet ☀️ Ruime zolder... ☀️ Tuin op het zuiden ☀️ Volop uitbreidingsmogelijkheden ☀️ Gasloos, duurzaam en energiezuinig Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan vanaf de start verkoop op 1 juli online in voor een rijwoning. Lees hier meer over de woningen: bit.ly/3cwZ27J Meer weergeven
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

22 juni

Wist je al dat de zes eengezinswoningen van Veld 3 standaard voorzien zijn van zonnepanelen? Hierdoor wek je op een duurzame manier energie, maar bespaar je ook op je maandlasten. Je kunt zelfs je huis energieneutraal maken door te kiezen voor Nul-op-de-Meter. Daarmee krijg je extra zonnepanelen op je dak en breng je je energiegebruik naar nul. Dat is pas duurzaam! 🌿 bit.ly/3cwZ27J
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

19 juni

Zie jij jezelf hier al wonen? Dat kan! Vanaf 1 juli kan je je online inschrijven voor een van de zes rijwoningen op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Met een ruime woonkamer, tuin, drie slaapkamers en een indelingsvrije zolder is dit de ideale thuisbasis voor starters en gezinnen. Interesse? bit.ly/3cwZ27J
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

11 juni

Heb jij het al gezien? Doordat de verkoop van de eengezinswoningen op Woonpark 't Laar al 1 juli start, kun je nu al je voorkeur voor een woning doorgeven. Dit kun je doen door een online woondossier aan te maken en je voorkeuren kenbaar te maken. Wil jij bijvoorbeeld aan de groene bosrand wonen? Of kies jij voor een tussenwoning? Geef het snel door: bit.ly/3718G16
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

9 juni

Heb jij interesse in een rijwoning op Woonpark 't Laar? Vanaf nu zijn de prijsranges bekend. De prijzen zijn tussen de €200.000 en €250.000 v.o.n. en verschillen per woning. Op de start verkoop op 1 juli worden de definitieve prijzen bekend gemaakt. Ben jij benieuwd wat de prijzen per woning zijn? Je ontdekt het in de interactieve kaart op de homepagina: www.woonpark-tlaar.nl
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

7 juni

⛱ Van een strandwandeling met de hond tot het nemen van een frisse duik en even lekker uitwaaien. Het kan allemaal op het strand van Julianadorp. Vanaf je nieuwbouwwoning op Woonpark 't Laar fiets je er zo heen. Als je hier woont, heb je pas echt een permanent vakantiegevoel. www.woonpark-tlaar.nl
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

4 juni

📣 Woningzoekers opgelet: de verkoop van de zes rijwoningen start woensdag 1 juli. Met een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, royale zolder en een tuin op het zuiden is dit een ideale gezinswoning. Wil je meer weten over de woningen? bit.ly/3cwZ27J
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

21 mei

Zo ziet Veld 3 op Woonpark 't Laar straks eruit. Hier woon je in een nieuwbouwwoning die helemaal aansluit op jouw woonwensen op een prachtig plekje: aan de groene bosrand. 🌿 www.woonpark-tlaar.nl
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

16 mei

🏡 Zoek je een fijne eengezinswoning te midden van rust en ruimte? Dan is een rijwoning op Woonpark 't Laar in Julianadorp misschien wel iets voor jou. Deze zomer gaan deze zes huizen in verkoop. Meer weten? bit.ly/laar-rijwoningen
Facebook Woonpark 't Laar
Facebook Woonpark 't Laar

Woonpark 't Laar

7 mei

🌳 Op dit lommerrijke plekje komt straks Veld 3. Hier komt voor elk wat wils: rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije kavels. Wat een heerlijk vooruitzicht. www.woonpark-tlaar.nl
Facebook Woonpark 't Laar

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan