Het laatste
nieuws

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Nieuwsberichten

De laatste kavel is weer onder optie

De afgelopen dagen hebben een aantal kandidaten zich gemeld voor de laatste vrije kavel op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Daarom is ook deze kavel inmiddels weer onder optie. Heb jij nog steeds interesse in het bouwen van je eigen droomhuis in deze groene omgeving? Je kunt je bij de makelaar aanmelden als reservekandidaat. Dan kom je op de reservelijst te staan en word je als eerste benaderd wanneer de vrije kavel weer beschikbaar is. 

Laatste kans voor een vrije kavel

Droom jij er altijd al van om je eigen droomhuis te ontwerpen? Pak dan nu je kans: er is weer één vrije kavel beschikbaar gekomen op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Het gaat om bouwnummer 36. Deze kavel heeft een oppervlakte van ongeveer 413 vierkante meter. 

Daarom kies je voor een vrije kavel op Woonpark 't Laar:

 • Je laatste kans om te wonen op Woonpark 't Laar
 • Wonen in een groene, bosrijke omgeving
 • Je bepaalt zelf de indeling van je huis, dus hier woon je volledig naar jouw wens
 • Kies ook hoe je huis er van buiten uitziet, natuurlijk rekening houden met het beeldkwaliteitsplan
 • Bepaal zelf wie jouw huis bouwt
 • Wonen op een royale kavel, je profiteert van een grote tuin.


Meer weten?

Bekijk hier downloads waaronder de kavelpaspoorten en de prijslijsten.

Steeds meer nieuwbouwwoningen zijn verkocht

De allerlaatste nieuwbouwwoningen en vrije kavels op Woonpark 't Laar zijn nog maar net in verkoop of ze zijn alweer verkocht. Opnieuw hadden heel veel mensen zich tijdens de start verkoop ingeschreven voor de twee-onder-een-kapwoningen, de levensloopgeschikte woningen en de vrije kavels op dit groene plekje in Julianadorp. Alle woningen en kavels konden in één keer toegewezen worden. Inmiddels is ook het merendeel van deze woningen al verkocht. Zo gaat het succesverhaal van Woonpark 't Laar verder.

Feestelijke drive-thru

De start bouw van een woning is een bijzonder moment waar we alle kopers graag bij willen betrekken.Op woensdag 26 mei hebben we de start bouw van de 26 rijwoningen op een feestelijke en gepaste manier gevierd middels een drive-thru. De kopers konden in hun eigen auto over de bouwplaats rijden. Bij de ene stop ontvingen zij een pakketje met lekkernijen en bij de andere halte konden zij een zogeheten message in a bottle achterlaten. De kopers lieten een persoonlijke boodschap achter in een fles, deze werd begraven onder de fundering van hun toekomstige woning.

De rijwoningen zijn woningen van het innovatieve woonproduct Fijn Wonen. Het zijn woningen die betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig zijn, op locatie worden samengesteld middels kant-en-klare elementen en hierdoor een korte bouwtijd hebben. Alle woningen zijn gasloos en van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan vloerverwarming en een warmwaterpomp. De verwachting is dat de kopers begin 2022 de sleutel krijgen van hun duurzame woning. 

Nu in verkoop: de allerlaatste woningen en kavels

Het is zover: de allerlaatste woningen en kavels op Woonpark 't Laar zijn nu in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel inschrijven voor de twee-onder-een-kapwoningen, de levensloopgeschikte woningen en de vrije kavels. Daarnaast staan de prijslijst, de contractstukken en de klantreis online. Deze kun je zien via het kopje 'downloads' op de website. 

Het maakt niet uit of jij je voorkeuren al hebt doorgegeven voor een bouwnummer of als je nu voor het eerst de woningen en kavels op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je namelijk sinds vandaag inschrijven voor een woning en/of kavel voor de inschrijfdeadline op donderdag 27 mei om 17.00 uur. 

Over inschrijven: 

 • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier. 
 • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een woning of kavel naar jouw keuze. 
 • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning of kavel is aan jou toegewezen, krijg je uiterlijk vrijdag 28 mei een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. Ook als je niet in aanmerking komt voor een woning, ontvang je een bericht.
 • Lees op de downloadpagina meer over de inschrijfprocedure.

Heb jij tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar. 

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
T 072-2021 02 36 
E nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl

Meld je aan voor de online webinar

Op woensdag 19 mei gaan de allerlaatste woningen van Woonpark 't Laar in verkoop. Diezelfde dag om 19.00 uur organiseren we een online webinar waar de verkoopadviseurs je in een halfuur tijd alles vertellen over de woningen, de meerwerkopties en de inschrijf- en verkoopprocedure.

In de ochtend staan alle verkoopstukken zoals de prijslijsten al online op de website. Wanneer je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebt, is de online webinar een mooie aanvulling. Je krijgt dan nog meer te weten. Daarnaast kun je gelijk je vragen via de chat stellen. 

Via onderstaande knop kom je in het aanmeldformulier waar jij je e-mailadres, naam en woonplaats kunt invullen. Door alle vragen te beantwoorden, meld jij je aan voor de webinar. Je ontvangt dan t.z.t. via de mail de link waarmee je de webinar heel eenvoudig kunt volgen via je smartphone, tablet of desktop. Wil jij op 19 mei om 19.00 uur online meekijken? Geef je dan nu op via deze link.

Geef nu jouw voorkeuren door

Op woensdag 19 mei start de verkoop van de allerlaatste woningen op Woonpark 't Laar. Dit zijn:

Naar welke woning gaat jouw voorkeur uit? Op de interactieve kavelkaart kun je van de halfvrijstaande- en levensloopgeschikte woningen per bouwnummer de ligging, oppervlaktes en prijsranges bekijken. Geef nog snel voor de start verkoop jouw voorkeuren voor een of meerdere bouwnummers door in het online woondossier en profiteer hierdoor van voordelen straks tijdens de definitieve inschrijving. Dan staan jouw voorkeurswoningen al voor je klaar in het inschrijfformulier en kun jij je nog makkelijker en sneller inschrijven.

Zo geef jij je voorkeuren door: 
1. Maak een online woondossier aan of log in
2. Wanneer je deze hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op het tabje 'mijn woning fase 3' en op 'bijwerken' en vertel ons naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.
3. Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan het bouwnummer van je tweede, derde, vierde etc. voorkeur(en) door. 

Heb jij vragen over de woningen of het aanmaken van een woondossier? Neem dan contact op met de makelaar. 
 
Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl

19 mei in verkoop

Groot nieuws: zet 19 mei maar in je agenda want dan start de verkoop van de allerlaatste woningen van Woonpark 't Laar. Vanaf dat moment zijn de verkoopstukken bekend en start de online inschrijving. Dit is dé manier om in aanmerking te komen voor een van de laatste 12 nieuwbouwwoningen en 3 vrije kavels. 

Pre-sale
Vanaf 28 april laten we jou weten wat de prijsranges zijn en kun jij kenbaar maken wat jouw favoriete bouwnummer is. Zo kun je alvast bepalen of een nieuwbouwwoning op Veld 3 iets voor jou is.

De nieuwste woningen van Veld 3

Is het jouw droom om op Woonpark 't Laar in Julianadorp te wonen? Dan is er goed nieuws: dit voorjaar gaan opnieuw woningen in verkoop. Hieronder op de situatietekening zie je waar de nieuwste woningen komen te liggen. Het gaat om 4 levensloopgeschikte woningen, 8 halfvrijstaande woningen en 3 vrije kavels.

 

 

Het succesverhaal gaat verder

Eind januari is de verkoop gestart van de volgende fase op Veld 3 met hierin 26 nieuwbouwwoningen en 5 vrije kavels. Alle woningen en kavels waren flink in trek. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht en alle kavels onder optie. Voor mensen die wachten op de volgende fase nieuwbouwwoningen is er goed nieuws: naar verwachting start dit voorjaar al de verkoop van de allerlaatste fase op Woonpark 't Laar. 

Allerlaatste woningen in verkoop
In totaal telt Veld 3 84 gevarieerde woningen en 8 vrije kavels. Doordat het merendeel is verkocht, is de verkoop van de laatste fase op Veld 3 bijna aangebroken. Dit is tevens het sluitstuk van Woonpark 't Laar. Naar verwachting gaan dit voorjaar de laatste woningen in verkoop. Het gaat om:

 • 4 halfvrijstaande levensloopgeschikte woningen
 • 8 halfvrijstaande woningen
 • 3 vrije kavels, verwachte levering begin 2023

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe woningen? Maak dan hier een online woondossier aan en blijf automatisch op de hoogte via de nieuwsbrief. 

Alles onder optie

De afgelopen anderhalve week was het inschrijven geblazen voor de 26 nieuwbouwwoningen en 5 vrije kavels op Veld 3. Opnieuw zijn we blij verrast dat er meer inschrijvers dan bouwnummers waren. Hierdoor zijn alle woningen en kavels in één keer toegewezen en onder optie. Kortom: Woonpark 't Laar is flink in trek!

Reservelijst
Heb jij je ingeschreven, maar heb je helaas geen woning of kavel toegewezen gekregen? Je staat dan automatisch op de reservelijst waardoor je als eerste wordt benaderd wanneer een optant besluit om toch niet te gaan kopen. Wil jij ook op de reservelijst? Je kunt je hiervoor aanmelden door 'Het digitaal inschrijfformulier' in te vullen in het online woondossier.

Nieuwe kans
Voor woningzoekers die buiten het net visten, is er later dit jaar een nieuwe kans. Er gaan namelijk nog twaalf twee-onder-een-kapwoningen in verkoop van Veld 3. Wie weet is er zo voor jou een kans op een woning te midden van rust en groen in Julianadorp. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Maak dan een online woondossier aan en ontvang dan gelijk de nieuwsbrief van Woonpark 't Laar.

Een totaal woongenot voor Pieter Jan en Tjitske

 

Ruim twee jaar wonen ze in een levensloopgeschikte woning op Woonpark ’t Laar in Julianadorp.  Pieter Jan (57) en Tjitske (57) raken niet uitgesproken over hun nieuwe woning. Als je hen vraagt waar ze het meest enthousiast over zijn, kunnen ze niet kiezen en ondervangen ze het door het totale woongenot te noemen. ‘We vinden alles heerlijk aan de woning: de ruimte beneden, onze eigen oprit, de ruime tuin en de groene omgeving.’

Het stel woonde eerst in een Jaren 30-woning in Den Helder. ‘De kinderen zijn al uitgevlogen, daarom woonden we hier met z’n tweeën,’ zegt Pieter Jan. ‘Onze rijwoning was nodig toe aan groot onderhoud. We hadden geen zin in deze renovaties. Onze zoon attendeerde ons op het nieuwbouwproject Woonpark ’t Laar. Toen zijn we ons gaan verdiepen in dit project en in de levensloopgeschikte woning.’

Inschrijven

‘We hebben verschillende nieuwbouwwijken bekeken, maar Woonpark ’t Laar sprak ons het meest aan vanwege zijn groene en ruime karakter,’ vertellen Pieter Jan en Tjitske. ‘We hebben ons toen ingeschreven en vrij snel daarna kregen we te horen dat de woning van onze voorkeur aan ons was toegewezen.’

Alles naar wens

Pieter Jan en Tjitske zijn vervolgens met de kopersbegeleider van Van Wijnen in gesprek gegaan over hun woonwensen. Door verschillende meerwerkopties te kiezen is de nieuwbouwwoning helemaal zoals zij het willen. ‘We hebben gekozen voor diverse veranderingen aan de standaardwoning. Zo hebben we een trapkast laten plaatsen, andere tuindeuren gekozen en de keukenopstelling andersom ingedeeld. Daarnaast hebben we de woonkamer laten uitbouwen, waardoor we beneden heel veel ruimte hebben.’

Gelijkvloers wonen

‘Wij zijn erg enthousiast over het gemak van gelijkvloers wonen. In de slaapkamer beneden hebben wij een ruime inloopkast gemaakt,’ vertelt Tjitske. ‘Dit vinden wij heel praktisch omdat je vanuit de douche zo de kleedruimte instapt. De slaapkamer boven heeft het meeste sfeer door het schuine dak, daarom slapen wij nu op de verdieping. Beneden slapen is voor ons ook nog niet nodig. Straks als we ouder zijn, is het wel heel handig.’

Ervaar de rust

Op Woonpark ’t Laar ervaren Pieter Jan en Tjitske de rust. ‘De omgeving is heel natuurrijk en verandert met het seizoen. Wanneer je hier ’s avonds een wandeling maakt, zie je prachtige vogels zoals buizerds en Vlaamse gaaien. En als je dan thuiskomt na de wandeling en je zet de tuindeuren open, dan hoor je de wind waaien. Dat is gewoon genieten.’

Is een levensloopgeschikte woning op het groene Woonpark ’t Laar ook iets voor jou? Dan is dit je kans: op Veld 3 zijn acht woningen met slaap- en badkamer op de begane grond nu in verkoop. Maak nu een online woondossier aan en wees als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze huizen.

Kijk nu de webinar terug

Vorige week woensdag is er een webinar gehouden over de start verkoop van 26 woningen en 5 vrije kavels op Woonpark 't Laar. Tijdens deze webinar is er van woningdetails tot bouweisen en inschrijfprocedure uitgeleg gegeven over deze nieuwe woningen en kavels door Van Wijnen, de ontwikkelaar en bouwer, en Hoekstra & van Eck, de makelaar. Kon jij er helaas niet bij zijn of ging het je misschien net iets te snel? Gelukkig kun je de webinar nu terugkijken.

Bekijk hier de webinar terug

De verkoop is gestart

Hoera! De 26 woningen en 5 vrije kavels op Woonpark 't Laar zijn nu in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel online inschrijven voor een twee-onder-een-kap woning, levensloopgeschikte woning of een vrije kavel. Daarnaast staan de prijslijst, contractstukken en klantreis online. Deze kun je zien via het kopje 'downloads' op de website. 

Of je nou je voorkeuren al hebt doorgegeven voor een bouwnummer of als je nu voor het eerst de woningen en kavels op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je namelijk sinds vandaag inschrijven voor een woning en/of kavel voor de inschrijfdeadline op maandag 8 februari om 9.00 uur

Over inschrijven:

 • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier
 • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een woning of kavel naar jouw keuze. 
 • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning of kavel is aan jou toegewezen, krijg je uiterlijk woensdag 10 februari een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. 
 • Lees op de downloadpagina meer over de inschrijfprocedure.

Heb jij tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar. 

Ga hier naar het online woondossier

Webinar start verkoop

Denk jij na over een van de nieuwe woning op Veld 3 op Woonpark 't Laar? Kijk dan naar de webinar over de start verkoop op woensdag 27 januari om 12.00 uur. Deze webinar wordt georganiseerd door de adviseurs van projectontwikkelaar Van Wijnen en makelaar Hoekstra & van Eck. Tijdens dit online event krijg je antwoord op vragen zoals: 

 • Welke woningen en kavels gaan in verkoop?
 • Wat zijn uitbreidingsmogelijkheden van de woningen? 
 • Wat is het inschrijf- en verkoopproces?
 • Wanneer worden de huizen gebouwd?

Op de ochtend van de webinar komen de verkoopstukken zoals prijslijsten al online te staan op de website. Heb je naar aanleiding van deze stukken en de webinar een vraag? Dan heb je tijdens deze webinar de gelegenheid om deze vragen direct te stellen. 

Via de link hieronder kun je volgende week woensdag de webinar volgen. Je kunt je hier nu alvast voor aanmelden door via dezelfde link je naam en e-mailadres in te vullen. Deelname aan de webinar is heel eenvoudig en kan via de computer, laptop, tablet of smartphone zonder dat je hier iets voor hoeft te installeren. En het fijne is dat je de deur er niet voor uit hoeft. 

Meld je hier aan voor de webinar

Uitverkocht: rijwoningen

Hoera! Ook de nieuwe fase met 20 rijwoningen zijn binnen een mum van tijd uitverkocht. Daarmee kun je wel zeggen dat de rijwoningen van Woonpark 't Laar flink in de smaak vallen. Deze nieuwe woningen zijn Fijn Wonen-woningen en daarmee zijn de kopers verzekerd van een comfortabel en duurzaam huis met een korte bouwtijd. 

Ben jij ook op zoek naar een eengezinswoning op een groen en rustig plekje in Julianadorp? Op 27 januari gaan er 18 halfvrijstaande woningen in verkoop. Bekijk deze woningen hier.

Alle rijwoningen onder optie

Alweer zo'n succesverhaal op Veld 3: opnieuw zijn alle rijwoningen in één keer onder optie. De 20 rijwoningen van type Berk zijn nog maar net in verkoop en ze zijn allemaal al onder optie en de eersten zelfs al verkocht. Veel mensen hebben zich tijdens de inschrijfperiode ingeschreven. Omdat er opnieuw meer inschrijvers dan woningen waren, konden we maar 20 mensen blij maken met een optie. De mensen die zich wel hebben ingeschreven, maar geen optie hebben gekregen, staan op de reservelijst. Deze mensen worden als eerste op de hoogte gebracht wanneer er een optant afvalt. 

Viste jij achter het net? Misschien is een halfvrijstaande woning op Veld 3 dan iets voor jou. Deze gaan op woensdag 27 januari in verkoop. 

Geef nu je voorkeuren door

Op 27 januari start de verkoop van 18 halfvrijstaande woningen, 8 levensloopgeschikte woningen en 5 vrije kavels op Woonpark 't Laar. Doordat de verkoop al snel start, kun je nu op de interactieve kavelkaart alle bouwnummers van de halfvrijstaande- en levensloopgeschikte woningen bekijken. Hierin ontdek je de oppervlaktes en de prijsranges. Naar welk bouwnummer gaat jouw voorkeur uit? Geef nu jouw voorkeuren door in het online woondossier. 

Zo geef jij je voorkeuren door: 
1. Maak een online woondossier aan of log in
2. Wanneer je deze hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op het tabje 'mijn woning' en op 'bijwerken' en vertel ons naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.
3. Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan het bouwnummer van je tweede, derde, vierde etc. voorkeur(en) door. 

Heb jij vragen over de woningen of het aanmaken van een woondossier? Neem dan contact op met de makelaar. 
 
Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl

27 januari start verkoop

Groot nieuws: de verkoop van de 18 halfvrijstaande woningen, 8 levensloopgeschikte woningen en 5 vrije kavels start op woensdag 27 januari 2021. Vanaf dan staan de definitieve prijzen online en start de online inschrijving van de woningen. Ook is er op die dag een online webinar waar je alles te weten komt over de woningen, hierover vertellen we je later meer. 

 

Deze woningen gaan 27 januari in verkoop: 

- 18 halfvrijstaande woningen 

- 8 levensloopgeschikte woningen 

- 5 vrije kavels 
 

Op de homepagina kun je nu heel duidelijk zien in de interactieve kaart waar de halfvrijstaande- en levensloopgeschikte woningen komen te liggen, welke prijsranges ze hebben en welke oppervlaktes. Hierdoor kun je goed bepalen of een woning op Woonpark 't Laar iets voor jou is en kun je al doorgeven naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.
 

Bekijk hier de interactieve kaart met de prijsranges en oppervlaktes.
 

360-graden tour door de wijk

Ervaar Woonpark 't Laar met deze 360-graden tour door de nieuwbouwwijk in Julianadorp. De makelaar is met een 360-graden auto door de rustige, parkachtige omgeving gereden en vertelt je vanalles over de wijk en de omgeving. Hier kijk je thuis vanaf de bank mee terwijl Edwin je meeneemt langs de meanderende straten, statige huizen en groene velden van Woonpark 't Laar. Het bijzondere aan deze video is dat je vanuit elke richting op kan kijken door met je muis of vinger het scherm te verplaatsen. Kijk jij mee? Bekijk hier de 360-graden tour
 

Nu in verkoop: 20 rijwoningen

Hoera! De 20 rijwoningen op Woonpark 't Laar zijn nu in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel online inschrijven voor een eengezinswoning. Daarnaast staan de prijslijst, brochure en klantreis online. Deze kun je zien via het kopje 'downloads' op de website. 


Of je nou je voorkeuren al hebt doorgegeven voor een bouwnummer of als je nu voor het eerst de rijwoningen op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je namelijk sinds vandaag inschrijven voor een woning voor de inschrijfdeadline op donderdag 3 december om 17.00 uur. 

Over inschrijven:
 • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier
 • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een rijwoning naar jouw keuze. 
 • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning is aan jou toegewezen, krijg je uiterlijk maandag 7 december een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. 
 • Lees op de downloadpagina meer over de inschrijfprocedure.

Online woningconfigurator
Met de woningconfigurator van Fijn Wonen kun je zelf je rijwoning naar wens samenstellen. Zo zie je gelijk hoe jouw woning eruitziet met de uitbouw 1,20 of 2,40 meter. Of welke afwerking van de badkamer het beste bij jou past. In de woningconfigurator worden ook de kosten al weergegeven van het door jou aangevinkte meerwerk Let op: de woningconfigurator werkt het beste in Google Chrome. 

Heb jij tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan bij downloads of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar. 

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl

Geef nu je voorkeuren door voor een rijwoning

Starters en gezinnen opgelet: op woensdag 25 november start de verkoop van 20 rijwoningen op Woonpark 't Laar in Julianadorp. De verkoop vindt alleen online plaats. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen bekend en start de echte, online inschrijving.

Kies nu jouw bouwnummer
Op de homepagina van Woonpark 't Laar kun je nu per bouwnummer de prijsranges en oppervlaktes bekijken. Zo kun jij bepalen naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. Ga jij bijvoorbeeld voor een lichte steen of juist een donkere? Wil jij een tussenwoning of een huis op de hoek?

Zo geef jij je voorkeuren door: 
1. Maak een online woondossier aan of log in
2. Wanneer je deze hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op het tabje 'mijn woning' en op 'bijwerken' en vertel ons naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.
3. Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan het bouwnummer van je tweede, derde, vierde etc. voorkeur(en) door. 

Vanaf de start verkoop op 25 november kun jij je online inschrijven voor een of meerdere rijwoningen van het type Berk. Dan is het handig wanneer jij je voorkeuren al hebt doorgegeven, deze staan dan al automatisch voor je ingevuld. Tijdens het inschrijven kun je dan deze stap overslaan. Heb jij vragen over de woningen of het aanmaken van een woondossier? Neem dan contact op met de makelaar. 

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard
072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl

25 november in verkoop: rijwoningen

Door het succes van de eerste fase rijwoningen op Veld 3 is de verkoop van opnieuw 20 rijwoningen naar voren gehaald. Op woensdag 25 november gaan deze woningen van het woonproduct Fijn Wonen online in verkoop. Deze nieuwe rijwoningen van woningtype Berk zijn verspreid over drie woonblokken. De huizen zijn van binnen identiek aan de rijwoningen die deze zomer in verkoop gingen. Hier heb je namelijk een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een indelingsvrije zolder, een tuin met berging en veel uitbreidingsmogelijkheden. Is dit jouw ideale gezinswoning? Schrijf je dan nu alvast in voor het online woondossier.

Verkoop levensloopgeschikte- en halfvrijstaande woningen

Door het naar voren halen van de 20 rijwoningen is de bouwlogistiek en planning aangepast. Hierdoor gaan er nu 18 twee-onder-een-kapwoningen en 8 levensloopgeschikte woningen in verkoop eind januari.

Er lopen momenteel meerdere gemeentelijke procedures voor Veld 3, waaronder een aanpassing in het bestemmingsplan, het uitwerkingsplan, en het beeldkwaliteitsplan. De verwachting is dat eind dit jaar het beeldkwaliteitsplan en uitwerkingsplan wordt vastgesteld. Het bestemmingsplan wordt naar verwachting in februari/maart 2021 vastgesteld.

Door de aanpassingen in bouwlogistiek en fasen zijn er drie grote veranderingen: zo is besloten de verkoop van de 20 rijwoningen naar voren te halen. Deze start nu op 25 november. Daarnaast wordt de verkoop van de levensloopgeschikte woningen, halfvrijstaande woningen en vrije kavels verplaatst naar eind januari 2021. Ook is de fasering aangepast om de bereikbaarheid van de panden van 's Heerenloo te waarborgen tijdens de bouw. Hierdoor gaan in januari 26 woningen en 5 vrije kavels in verkoop, waaronder 8 levensloopgeschikte woningen en 18 halfvrijstaande woningen. Eind dit jaar maken we al wel de prijsrange bekend en dan kan je je alvast inschrijven voor je favoriete bouwnummer.

Vanaf nu kun je al wel alle woningtypes met afbeeldingen en plattegronden al bekijken op de website. Bekijk hier de levensloopgeschikte woningen en hier de halfvrijstaande woningen

Levensloopgeschikte woningen

Ben jij op zoek naar een woning waarin je je hele leven lang kunt worden? Maak dan je woondromen waar in een van de 10 levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen op Woonpark 't Laar. Deze woningen komen ook in twee verschillende smaken: Esdoor en Zilverlinde. Het verschil tussen deze woningen is dat Esdoorn een langskap heeft, hier staat het dak in het verlengde van de straat. Daarentegen heeft de Zilverlinde een dwarskap waar het dak haaks op de straat staat. Hier woon je in een huis met:

 • Slaap- en badkamer op de begane grond 
 • Woonkamer met open keuken
 • Twee extra slaapkamers op de verdieping
 • Een berging op zowel de begane grond en op de verdieping
 • Gasloos, duurzaam en onderhoudsvrij wonen

Wil jij als eerste weten wanneer de woningen definitief in verkoop gaan? Maak dan nu een online woondossier aan.

Nieuw: twee-onder-een-kapwoningen

Ben jij op zoek naar een huisje, boompje, beestje? Dan is er voor jou goed nieuws: in november start de verkoop van 12 twee-onder-een-kapwoningen op Veld 3 van Woonpark 't Laar. De huizen komen in twee varianten: Wilg en Hazelaar. De Wilg is hetzelfde woningtype als de twee-onder-een-kapwoningen op Veld 2. Deze woningen hebben een zogenoemde langskap, dat is een kapvorm die doorgaat in het verlengde van de straat. Woningtype Hazelaar heeft daarentegen een dwarskap, hier staat de kap haaks op de straat. 

Qua uiterlijk zien ze er anders uit, maar van binnen zijn ze allemaal hetzelfde. Zo hebben ze een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een zolder en een aangebouwde garage. Hierdoor bieden ze genoeg ruimte voor het hele gezin. Daarnaast zijn de huizen vanzelfsprekend duurzaam, gasloos en voorzien van vloerverwarming. 

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor het online woondossier.

November start de verkoop

Komende herfst schieten de nieuwbouwwoningen als paddestoelen uit de grond op Woonpark 't Laar. Dit komt doordat er opnieuw woningen van Veld 3 in verkoop gaan. Om precies te zijn, start in november de verkoop van maar liefst 5 vrije kavels en 22 nieuwbouwwoningen, waaronder 12 twee-onder-een-kapwoningen en 10 levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen. Wat een ontzettend goed nieuws voor woningzoekers die willen genieten van de rust van Woonpark 't Laar. 

Benieuwd waar de verschillende woningen straks liggen? Je ziet het in de situatietekening hieronder: 
 

 

Wil jij op de hoogte blijven van dit nieuwste nieuwbouwaanbod op Woonpark 't Laar? Schrijf je dan nu in voor het online woondossier en vis straks niet achter het net.

Dit najaar in verkoop

Ben jij op zoek naar een huis midden in de groene, parkachtige omgeving van Woonpark 't Laar? Dan is er voor jou goed nieuws: dit najaar gaan 22 woningen en 5 vrije kavels van Veld 3 in verkoop. Zo start dan de verkoop van de volgende, diverse types: 

 • Twee-onder-een-kapwoningen 
 • Levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen
 • Vrije kavels

Twee-onder-een-kapwoningen 
De twee-onder-een-kapwoningen op Veld 3 bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Hier heb je een garage, een indelingsvrije zolder en een eigen oprit. Wordt dit jouw nieuwe thuishaven?

Levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen 
Speciaal voor comfortzoekers gaan er levensloopgeschikte, halfvrijstaande woningen in verkoop. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is dit een ideale woning waar je comfortabel oud kunt worden. 

Vrije kavels 
Zelfbouwers opgelet: op Veld 3 komen 5 vrijstaande kavels in verschillende groottes en liggingen. Dit najaar start hiervan de verkoop. Wist je al dat dit je laatste kans is om zelf je vrijstaande huis te ontwerpen en bouwen op Woonpark 't Laar? 

Spreekt een van deze woningen jou aan? Schrijf je dan snel in voor het online woondossier en wees als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op Woonpark 't Laar. 

De zes eengezinswoningen zijn verkocht of onder optie

De eengezinswoningen van het woonconcept Fijn Wonen zijn nog geen maand in verkoop en de interesse voor de zes rijwoningen is al heel groot. Bijna dertig mensen hebben zich ingeschreven voor zo'n woning. Het verbaast je dan vast ook niet dat inmiddels alle huizen verkocht of onder optie zijn. Viste jij achter het net? Misschien is een andere woning op Veld 3 dan iets voor jou.

Dit najaar gaan namelijk 5 vrije kavels en 22 woningen in verkoop, waaronder twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen. 

Gaat je voorkeur uit naar een rijwoning? Naar verwachting gaan volgend jaar opnieuw rijwoningen in verkoop. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod van Woonpark 't Laar? Schrijf je dan nu in voor het online woondossier.

Woningconfigurator: stel zelf je woning samen

Ben jij benieuwd hoe jouw woning eruit kan zien? Stel dan nu jouw ideale eengezinswoning van Woonpark 't Laar samen in de woningconfigurator. Hier bekijk je virtueel de eengezinswoningen en kun je zelf bepalen welk meerwerk jij zou willen en zie je gelijk wat hier het resultaat van is. Handig toch? 

Ga hier naar de woningconfigurator

Lees hier de handleiding over de woningconfigurator

Let op: open de woningconfigurator bij voorkeur in Google Chrome en sluit zoveel mogelijk tabbladen en programma's. 

Nu in verkoop: de inschrijving is gestart

De verkoop van de zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar is nu gestart. Vanaf nu staan alle verkoopstukken, zoals de contractstukken en prijslijsten online op de website. Deze kun je als losse documenten bekijken onder het kopje 'downloads'. Bekijk hier de verkoopdocumenten. 

Inschrijven
Vanaf nu is ook de inschrijving gestart. Via het online woondossier kun je je online inschrijven voor een eengezinswoning op Woonpark 't Laar in Julianadorp. Door de stappen van het 'digitaal inschrijfformulier' in het woondossier te doorlopen schrijf je je in voor een rijwoning. Wil jij je je inschrijven? Doe dit dan vóór woensdag 8 juli 12.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. 

Toewijzing 
De toewijzing van de eengezinswoningen vindt in eerste instantie plaats op basis van de 1e opgegeven bouwnummervoorkeur. Inschrijvers die een hypotheekverklaring hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben geüpload in het inschrijfformulier, krijgen voorrang bij de toewijzing. Zijn er meerdere inschrijvers op eenzelfde bouwnummer mét hypotheekverklaring? Dan zal gekeken worden naar de motivatie van de inschrijver en eventuele andere voorbehouden. Lees hier alles over de regels omtrent de inschrijfprocedure. 

Als een eengezinswoning aan jou is toegewezen, dan wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. En heb je een optie op een van de zes rijwoningen, deze is dan voor jou gereserveerd zodat je deze uiteindelijk kunt kopen. 

Informatiemiddag

Droom jij van een ruime eengezinswoning op Woonpark 't Laar, maar heb jij nog allerlei vragen? Speciaal voor jou organiseren makelaar Hoekstra van Eck en projectontwikkelaar Van Wijnen een informatiemiddag op maandag 6 juli. Je kunt dan je vragen van tevoren even mailen naar nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl. Dan bellen de adviseurs je tijdens de informatiemiddag tussen 15.00 en 17.00 uur voor een kort gesprek en geven zo persoonlijk antwoord op jouw vragen. 

Als je tussendoor nog vragen hebt, of meer wilt weten, kun je deze ook altijd stellen aan de makelaar. 

Makelaar Wim Zonneveld over de woningen op Woonpark t Laar


‘Er is veel belangstelling voor de nieuwste rijwoningen’

‘Woonpark ’t Laar is een bijzonder nieuwbouwplan in Juliandorp,’ weet Wim Zonneveld, makelaar bij Hoekstra en van Eck. ‘Hier woon je in een bestaande, bosachtige omgeving. Dit spreekt de mensen heel erg aan. We krijgen ook veel enthousiaste reacties van woningzoekers die graag op Woonpark ‘t Laar willen wonen. Daarom is het fantastisch dat op 1 juli de eerste woningen van Veld 3 in verkoop gaan.’

Deze zomer gaan er zes rijwoningen op Woonpark ’t Laar in verkoop. ‘De huizen spelen goed in op de vraag naar eengezinswoningen,’ gaat Wim verder. ‘We krijgen nu al veel vragen binnen over de woningen. Ik verwacht daarom ook dat er veel belangstelling voor de rijwoningen is vanaf de start verkoop. Je kunt je vanaf 1 juli namelijk online inschrijven voor een bouwnummer. Daarnaast staan dan alle verkoopstukken op de website. Ondanks dat deze informatie heel compleet is, kan het zo zijn dat je nog vragen hebt. Daarom organiseren wij een informatiemiddag op maandag 6 juli, waarbij we iedereen telefonisch antwoord geven op hun vragen. Buiten deze informatiemiddag om, kun je uiteraard bij vragen op elk ander moment bij ons terecht.’

Heb jij een vraag over de nieuwste woningen? Bel of mail nu met Wim. 

Mail: nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl 
Telefoonnummer:  072-2010236

Start verkoop 1 juli

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning op Woonpark 't Laar in Julianadorp? Goed nieuws: woensdag 1 juli start al de verkoop van zes rijwoningen. Dat betekent dat vanaf dan de definitieve prijzen bekend zijn op de website, de brochure te downloaden is en dat je je dan online kunt inschrijven voor een woning op Woonpark 't Laar. 

Online inschrijven 

Wanneer de verkoop start, dan begint ook gelijk de online inschrijving. Dat betekent dat je vanaf dan definitief door kunt geven dat je interesse hebt in een rijwoning en daarmee ook graag een optie wilt op de woning. Wanneer de inschrijfperiode is verlopen, gaan de makelaar en de projectontwikkelaar de nieuwbouwwoningen van Woonpark 't Laar toewijzen en wordt iedereen die zich heeft ingeschreven persoonlijk gebeld of en welke woning aan hen is toegewezen. Wanneer er daarna nog nieuwbouwwoningen beschikbaar zijn, worden deze regulier verkocht. 

Maak jij straks van Woonpark 't Laar je thuis en wil jij je online inschrijven? Wees dan nu al voorbereid en maak alvast een online woondossier aan, via dit persoonlijk woonprofiel kun jij je straks online inschrijven voor een woning. Maak hier je online woondossier aan.

Informatiemiddag

Helaas is het vanwege de corona-situatie niet mogelijk om een evenement te organiseren op 1 juli. Toch willen makelaar Hoekstra & van Eck Heerhugowaard en projectontwikkelaar Van Wijnen iedereen die interesse heeft een moment aanbieden om telefonisch contact op te nemen. Wil jij alles weten over de woningen en de verkoopprocedure? Op 6 juli is er een informatiemiddag. Dan staan van 15.00 en 17.00 uur de adviseurs telefonisch voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ben jij geïnteresseerd in een telefonisch gesprek tijdens de informatiemiddag? Laat dit dan even weten door je vragen te mailen naar nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl, we nemen dan zelf contact met je op. 

Maar ook als je tussendoor nog vragen hebt of als je meer wilt weten, kun je deze altijd stellen aan de makelaar. 

 

Veld 3: voor elk wat wils

Van starters tot gezinnen, comfortzoekers en zelfbouwers, op Veld 3 is voor elk wat wils. Zo gaan ernaast de zes rij- en hoekwoningen later ook twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen, vrije kavels en nog meer rijwoningen in verkoop. Welk huis je ook kiest, hier woon je op een idyllisch, groen plekje op Woonpark 't Laar. 

Binnenkort in verkoop 
Doordat de zes rij- en hoekwoningen een Fijn Wonen-label hebben, hoeven deze huizen niet op maat gemaakt te worden. Daardoor start deze zomer al de verkoop van deze huizen. De daarop volgende woningen die op Veld 3 in verkoop gaan, zijn diverse twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije kavels. Deze kun je dit najaar al kopen. Wat een fijn vooruitzicht! 

Planning 

 • Start verkoop 6 rijwoningen - zomer 2020 
 • Start verkoop twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte woningen - najaar 2020 
 • Start verkoop vrije kavels - najaar 2020

Deze zomer in verkoop

Goed nieuws: deze zomer gaan de eerste woningen op Veld 3 in verkoop. Dit zijn vier tussenwoningen en twee hoekwoningen, allen met Fijn Wonen-label. Hierdoor ben je gegarandeerd van een duurzaam, comfortabel en toekomstbestendig huis. 

Over de woningen: 

 • Kaveloppverlakte tussen de 100 en 160 m2 
 • Woonoppervlakte van minimiaal 109 m2 
 • Drie slaapkamers 
 • Ruime zolder 
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden 
 • Gasloos wonen 
 • Met vloerverwarming op de begane grond en tweede etage 
 • Compleet met sanitair zoals badkamer en toilet 
 • Tuin op het zuiden

Nieuwsbrief december 2019

Heb je de nieuwsbrief van december gemist? Geen zorgen: je leest 'm hier zo terug

Nieuwsbrief september 2019

Heb je de nieuwsbrief van september gemist? Geen zorgen: je leest 'm hier zo terug

Bouw je eigen droomhuis

Op Woonpark 't Laar woon je in een groene, bosrijke omgeving met het strand en de duinen op fietsafstand. De royale kavels liggen aan slingerende straatjes in deze rustige en gezellige woonbuurt. Er is toch geen mooiere plek om te wonen? Bij een droomlocatie hoort natuurlijk ook een droomhuis. Er zijn nog drie vrije kavels beschikbaar op Veld 2: hier bouw je jouw ideale huis op een toplocatie. 

Bouwnummer 44 heeft een oppervlakte van 550 vierkante meter. Met de mogelijkheid van een tuin rondom je woning profiteer je de hele dag van de zon, maar kun je ook de schaduw opzoeken. Je achtertuin ligt op het zuidoosten. 

Bouwnummer 45 is 475 vierkante meter in oppervlak. Ook op dit perceel is het mogelijk om je achtertuin op het zonnige zuiden aan te leggen. 

Bouwnummer 61 heeft een oppervlakte van 550 vierkante meter. Op dit royale perceel is er voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren. Ook hier geniet je de hele dag van de zon.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vrije kavel op Woonpark 't Laar?
Neem dan contact op met de makelaar: nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl of bel op 072-201 02 36.

Een nieuwbouwwoning kopen van Van Wijnen: hoe gaat dat in zijn werk?

Een stappenplan van start verkoop tot de oplevering

Een nieuwbouwwoning kopen van Van Wijnen, wat houdt dat precies in? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje: van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

1. Beginnende interesse
Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwproject van Van Wijnen? Dan kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Hierin lees je over de ontwikkelingen van het project. Ook ben je hiermee als eerste op de hoogte van wanneer de verkoop start. 

2. Start verkoop
Zit jouw droomhuis er misschien wel tussen? Kom dan naar de start verkoop. Tijdens het verkoopevenement bij de makelaar of op de projectlocatie kun je de verkoopdocumentatie inzien en je vragen stellen aan de adviseurs van Van Wijnen. Ook kun je je meteen inschrijven voor een van de woningen. Na de start verkoop is alle informatie ook online te vinden op de website.

3. Inschrijving
Vanaf de start verkoop kun je je inschrijven voor de woning. Vul het inschrijfformulier in en lever het in bij de makelaar per mail of op kantoor. Bij projecten waarbij de verkoop online plaatsvindt, kun je je inschrijven door een woondossier op de projectsite aan te maken. Op het inschrijfformulier geef je onder andere de voorkeur van jouw bouwnummer(s) aan.

4. Toewijzing
Nadat de inschrijftermijn is verlopen, kijken Van Wijnen en de projectmakelaar wie er het meest geschikt is voor de woning. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het voorbehoud van financiering, voorbehoud van de verkoop van de eigen woning en of je al een financiële check hebt gehad bij een hypotheekadviseur. De meest geschikte kandidaat wordt toegewezen op het bouwnummer. Zijn alle geïnteresseerden even geschikt? Dan wordt er geloot om wie de woning toegewezen krijgt.

5. Optie nemen
Zodra de woning aan je is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Tijdens dit gesprek neem je samen de contract- en/of verkoopstukken door en kun je een optie nemen op de woning. Dit betekent dat je de woning als het ware reserveert. De optietermijn duurt enkele weken. Wil je toch niet overgaan tot koop? Dan kun je je tijdens de optietermijn zonder gevolgen nog terugtrekken.

6. Nieuwbouwwoning kopen
Besluit je tot aankoop over te gaan? Dan krijg je van de makelaar een concept  koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst. Hierin zijn de rechten en plichten van de koper, de verkoper en de aannemer geregeld. Deze documenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De koopovereenkomst regelt de aankoop van de grond waarop je woning wordt gebouwd. In de aannemingsovereenkomst wordt de bouw en de afbouw van je huis geregeld.

Je koopt de woning vrij op naam: de verkoper betaalt de bijkomende kosten. Denk hierbij aan de notariskosten, makelaarscourtage, standaard sanitair en BTW (21%). 

Kosten die je nog zelf moet betalen zijn: kosten voor de keuken, eventueel meer- en minderwerk, rente over de grond vanaf de start van de bouw en bestrating (met uitzondering van het pad naar de voordeur).

7. Tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst
Wanneer je de koop- en aanneemovereenkomst goed hebt doorgenomen, kom je bij de makelaar op kantoor om te tekenen. Vanaf het tekenmoment heb je nog 7 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun je zonder gevolgen afzien van de koop. Ook nemen de meeste mensen een financieringsvoorbehoud op in de overeenkomst. Zodra de opschortende voorwaarden zijn verstreken, gaat de bouw definitief door. Heb je de financiering rond? Gefeliciteerd! Dan is de koop definitief.

8. Woonconsulent
Bij Van Wijnen krijg je een persoonlijke woonconsulent(e) toegewezen die je het hele traject van de voorbereiding tot de oplevering begeleidt. Met hem of haar bespreek je je individuele wensen en de mogelijkheden van je woning. [Link naar artikel zodra deze akkoord is en online staat]

9. Startbouwbrief
Zodra de opschortende voorwaarden komen te vervallen, versturen we de start bouw brief. Dit betekent dat er een onherroepelijk bouwvergunning is verstrekt, we het SWK Garantiecertificaat hebben ontvangen, de grond in eigendom is en 70 procent van de woningen is verkocht.

10. Grond passeren
Vervolgens wordt de grond jouw eigendom: de grond gaat passeren. Je tekent hiervoor een akte van levering. Indien een financiering plaatsvindt met behulp van een hypotheekgever, teken je ook een hypotheekakte bij de notaris.

11. Start bouw
Dan gaan we starten met de bouw! Bij de start van de bouw hoort natuurlijk ook een start bouw feest, hiervoor word je uitgenodigd door Van Wijnen. De woonconsulent maakt voor jou een prognoseplanning: zo weet je wat je van de bouwplanning kunt verwachten. Hier begint ook de betaling van je woning. De bouw en de betaling is in stappen opgedeeld. Zodra Van Wijnen een stap verder is met de bouw, wordt er een termijn gefactureerd.

12. Kijkmomenten
Wil je een kijkje komen nemen op de bouwplaats? Tijdens het bouwproces kun je enkele keren langskomen. Hiervoor worden er speciale kijkmomenten ingepland. Zo kun je op een veilige manier onder begeleiding de bouwplaats verkennen en betreedt je voor het eerst je nieuwe woning. Naast de kijkmomenten ontvang je een maandelijkse nieuwsbrief met informatie over de voortgang van de bouw en de planning. 

13. Oplevering
Het is dan bijna zover: de oplevering van jouw nieuwe huis. Twee weken voor de oplevering en sleuteloverdracht kun je langskomen om het huis te controleren op onvolkomenheden: de zogeheten voorschouw. De definitieve oplevering is een belangrijk juridisch moment, dus neem vooral een bouwkundig specialist mee die het huis controleert in jouw belang. Is alles in orde? Dan maken we alles gereed voor de overdracht en ontvang je de sleutels. Gefeliciteerd, je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning, klussen maar!

Grote interesse voor de informatiemarkt

Informatief en inspirerend. Dat was de informatiemarkt van Woonpark ’t Laar op 28 mei bij het Tij in Julianadorp. Tijdens dit evenement konden geïnteresseerden hun mening geven over de plannen van de nieuwste fase: Veld 3. Op dit veld kun je straks kiezen uit vrije bouwkavels, comfortwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Zo is er voor elk wat wils.

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning op Woonpark 't Laar? Vertel ons hoe jij hier wilt wonen door het woondossier in te vullen. Zo schrijf je je ook gelijk in voor de nieuwsbrief. Handig toch?

Informatiemarkt 28 mei. Hoe wil jij wonen?

Wil jij meepraten over de nieuwe woningen op Woonpark ’t Laar? Kom dan op 28 mei naar de informatiemarkt. We willen graag met je in gesprek over de nieuwe plannen voor de volgende fase. Kom langs en geef je mening over de nieuwe ideeën en het groenplan. Zo kun jij meebeslissen over de toekomst van Woonpark ’t Laar.

Wanneer? 28 mei, van 19.00 tot 21.00 uur
Waar? Het Tij, Eikenhout 324-E in Julianadorp

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan