Midden in
de natuur

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Locatie

Wonen in een parkachtige omgeving
Woonpark ’t Laar onderscheidt zich van andere nieuwbouw in Julianadorp door een informele, organische setting. Ideaal voor liefhebbers van het buitenleven, dicht bij groen en strand. De grote, beschutte kavels liggen aan meanderende straatjes met groene, volgroeide hagen. De sfeer in de wijk is knus en verrassend groen. Op Woonpark ’t Laar woon je midden in de natuur, vlak bij een bosachtige omgeving en dicht bij strand en zee. Ervaar het hele jaar door een vakantiegevoel op Woonpark ’t Laar.

Alle voorzieningen vlakbij
In Julianadorp heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen fiets je in vijf minuten naar winkelcentrum Dorperweerth. Of struin wat langer rond in winkelcentrum De Riepel. Met 300 gratis parkeerplaatsen ben je hier altijd verzekerd van een plekje. Natuurlijk zijn er ook scholen in de buurt. Julianadorp kent zes basisscholen, een middelbare school en een multifunctioneel centrum met peuterspeelzaal. Hebben jouw kinderen speciaal onderwijs nodig? Basisschool De Meerpaal ligt vier minuten lopen van je huis.

Bereikbaarheid

Vanaf Woonpark ’t Laar rijd je zo de N9 op naar Den Helder en Alkmaar. Tussen Julianadorp en Den Helder rijdt elk kwartier een bus. Zin in een weekje Texel? Met de auto ben je in vijftien minuten bij de veerhaven van Den Helder.

Wandelen
Op Woonpark ’t Laar woon je in een parkachtige omgeving. Houd je van wandelen? Dan word je op je wenken bediend. Elk seizoen kun je heerlijk uitwaaien op het brede Noordzeestrand of een van de vele wandelroutes door de duinen lopen. Ontdek natuurreservaat De Donkere Duinen of natuurgebied het Zwanenwater. Dit natuurgebied heeft de grootste natuurlijke duinmeren van Europa en is de woonplaats van vele watervogels. Een heerlijke plek om even tot rust te komen. Twee maanden per jaar staan er miljoenen bloembollen in bloei rond Julianadorp. Een spectaculair gezicht.

Strand
Terwijl andere Nederlanders uren in de file staan, fiets jij vanaf Woonpark ‘t Laar in enkele minuten naar het Noordzeestrand. Dit drie kilometer lange strand is het schoonste en mooiste van Nederland. Daar laat je even alle gedachten varen. Met de zon in je gezicht doe je weer nieuwe energie op. Want Julianadorp kent de meeste zonuren van Nederland.

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan