Blijf op
de hoogte

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

MELD JE AAN

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar? Vul onderstaand formulier in en ontvang de nieuwsbrief en de inlog voor het Woondossier. In het Woondossier kan je je inschrijven voor een woning op Woonpark ’t Laar.

De verkoop van de zes eengezinswoningen op Woonpark 't Laar is nu gestart. Zo schrijf je je in: 

Stap 1: Meld je aan via het aanmeldformulier, er wordt een account aangemaakt. (Heb je al een account dan kun je deze stap overslaan)

Stap 2:
Log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Stap 3: In het menu van het woondossier staan verschillende opties. Je kunt aanpassingen doen aan je gegevens, je wachtwoord en je definitief inschrijven via het digitale inschrijfformulier. 

Stap 4: Wil jij je inschrijven voor een eengezinswoning? Log dan in het woondossier, klik op het knopje 'digitaal inschrijfformulier', je voltooit je inschrijving door de volgende vier stappen te doorlopen: 

NAW: vul hier je persoonsgegevens zo volledig mogelijk in 

Woon- en financiële situatie: beantwoord hier de vragen over de financiering en je huidige woning 

Voorkeuren: geef hier aan welke woning(en) je voorkeur hebben

Ondertekening: als je nog opmerkingen hebt, mag je die hier achterlaten. Vul vervolgens de datum en de plaats in. Teken daarna digitaal het inschrijfformulier. Door aan te geven dat je de waarheid hebt ingevuld en te klikken op 'inschrijven', heb je je inschrijving voor een eengezinswoning op Woonpark 't Laar voltooid.

Makelaar

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard

Stationsplein 34-36
1703 WB HEERHUGOWAARD

072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl
www.hoekstraenvaneck.nl