Alle
informatie

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Informatie

Heb je een nieuwbouwwoning op het oog en ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij de aankoop van jouw droomhuis? Of wil je je graag vrijblijvend informeren over het kopen van een woning bij Van Wijnen, ontwikkelaar van Woonpark ‘t Laar Julianadorp? Heel begrijpelijk: bij een nieuwbouwwoning gaat de aankoop anders in zijn werk dan bij een bestaand huis. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk en kun je je huis op verschillende manieren financieren. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees hier meer informatie over de nieuwbouwwoningen van Van Wijnen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Woonpark ‘t Laar Julianadorp, Van Wijnen of het kopen van een nieuwbouwwoning? Bij Veelgestelde vragen vind je antwoorden.

Bekijk veelgestelde vragen

Financiering van een nieuwbouwwoning:
alle mogelijkheden op een rijtje

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is meer mogelijk dan je denkt. Samen met partner Rabobank zet Van Wijnen de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Meer informatie

Een nieuwbouwhuis kopen:
handig stappenplan

Ben je benieuwd naar hoe het kopen van een nieuwbouwwoning bij Van Wijnen in zijn werk gaat? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje: van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

Meer informatie

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan