Huurwoning
aanbod

Woonpark 't Laar - midden in de natuur

Nieuwbouwwoning
huren in Julianadorp

Aan het Kastanjehout op Veld 3 van Woonpark ’t Laar worden 20 energiezuinige huurwoningen van Fijn Wonen gerealiseerd. Deze ruime eengezinswoningen (109m² GO) worden verdeeld over 3 woonblokken en beschikken allen over een ruime tuin met berging en achterom (perceelgrootte variërend van 105 t/m 194 m²).

De woningen hebben op de begane grond een luxe open keuken in de kleur antraciet met een easy clay werkblad, voorzien van een spoelbak en de volgende hoogwaardige siemensapparatuur; inductiekookplaat, vaatwasmachine, combi-oven, koelkast en schouwkap. Het terras is vanuit de woonkamer bereikbaar via de openslaande tuindeuren. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer met een ligbad, douche met glazen douchewand, toilet en wastafel. De zolderverdieping is via een vaste trap te bereiken.

De woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien van een lucht-/water warmtepomp met boilervat, ventilatie vind plaats via een gebalanceerde WTW-unit en eigen elektra wordt opgewekt via de PV-panelen op het hellend dak. Door deze afwerking is de woning zeer energiezuinig en gasloos, hetgeen leidt tot een forse besparing van de maandelijkse energiekosten.

De woningen worden voorzien van scanbehang waardoor je als nieuwe huurder, na het leggen van een vloer, direct kan inhuizen. De woningen worden opgeleverd in Q1/Q2 van 2022.

Huurprijzen €1.050 tot €1.250 per maand bij een huurperiode van minimaal 2 jaar.

Meer informatie

Wil jij meer informatie ontvangen over de huurwoningen of je aanmelden als geïnteresseerde kandidaat? Neem contact op met een van onderstaande makelaars.

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan