Wonen in een
groene oase

Woonpark 't Laar - text golfje

Woonpark ’t Laar

Wonen in een parkachtige groene oase in de kop van Noord-Holland. Dat kan op Woonpark ’t Laar. Al eerder zijn er woningen verkocht en gebouwd in deze bijzondere omgeving van Julianadorp. Daarom gaat na het succes van Veld 1 en 2 nu ook Veld 3 in verkoop. Op dit veld kun je kiezen uit vrije bouwkavels, comfortwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Er is voor elk wat wils.

Geef nu jouw woningvoorkeur door

Inschrijven

Deze zomer in verkoop
De verkoop van Veld 3 wordt deze zomer afgetrapt met zes rijwoningen met Fijn Wonen-label. Hier woon je in een comfortabel, duurzaam huis. Meer weten? Onder het woningaanbod ontdek je alles over dit woningtype.

Dit najaar in verkoop
Het volgende aanbod van Veld 3 dat in verkoop gaat, zijn twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije kavels. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? De verkoop start dit najaar.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je aan voor het online Woondossier. Dan hoor je als eerste het laatste nieuws over Woonpark ’t Laar en het nieuwe woningaanbod.

Kies je woning

× Woonpark tlaar interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Ruimte voor je woonwensen

De woningen zijn standaard energiezuinig volgens de norm BENG. Hiermee voldoet je huis aan de duurzaamheidseisen van 2021. Je huis wekt niet alleen zijn eigen energie op met behulp van zonnepanelen, ook alle huizen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Maak je nieuwe huis nog comfortabeler en duurzamer door te kiezen voor een of meerdere meerwerkopties.

Interesse? Maak nu al jouw voorkeuren voor een bouwnummer van de rijwoningen kenbaar in jouw persoonlijk woonprofiel. 

Woondossier aanmaken

Een woondossier, omdat: 

  • Dé manier om in aanmerking te komen voor een woning op Woonpark ‘t Laar. 
  • Alle informatie en documenten op één plek beschikbaar
  • Online je woonwensen doorgeven voor het beste resultaat 
  • Het aankoopproces altijd op de voet volgen

Woningaanbod

Ben jij toe aan je eerste gezinswoning te midden van rust, ruimte en natuur? Maak je woondromen dan waar in een van de zes rijwoningen op Woonpark ’t Laar. De huizen zijn gasloos, duurzaam en helemaal klaar voor jouw toekomst. Geniet van de ruimte en het groen, waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Lees meer

Locatie

“Op Woonpark ’t Laar woon je midden in de natuur, vlak bij een bosachtige omgeving en dicht bij strand en zee. Ervaar het hele jaar door een vakantiegevoel op Woonpark ’t Laar.”

Lees meer

Makelaar

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard

Stationsplein 34-36
1703 WB HEERHUGOWAARD

072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl
www.hoekstraenvaneck.nl

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan