Wonen in een
groene oase

Woonpark 't Laar - text golfje

19 mei in verkoop

Een veld omringd door bos, met strand en zee dichtbij. Dat is Veld 3, de jongste tak aan de boom van Woonpark ’t Laar in Julianadorp. Daarmee krijgt het succes van Veld 1 en 2 een passend vervolg. Veld 3 telt bijna honderd nieuwbouwwoningen die prachtig harmoniëren met de groene, parkachtige omgeving.

Veld 3 telt in totaal 84 woningen en 8 vrije kavels, waarvan het merendeel al met succes is verkocht. Op 19 mei gaan de allerlaatste woningen van Veld 3 in verkoop waaronder 4 levensloopgeschikte woningen, 8 halfvrijstaande woningen en 3 vrije kavels. Vanaf nu zijn de prijsranges bekend. Klik op een specifiek bouwnummer in de interactieve kavelkaart hieronder en ontdek per woning of kavel details zoals de prijsrange en de oppervlaktes. Heb jij interesse in een van deze woningen? Geef nu jouw voorkeuren voor een bouwnummer door in het online woondossier.


Kies je woning

× Woonpark tlaar interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Ruimte voor je woonwensen

De woningen op Woonpark 't Laar zijn standaard duurzaam, gasloos en energiezuinig. Je maakt je huis nog duurzamer door te kiezen voor extra zonnepanelen op het dak. Kies je voor zelfbouwen op een vrije kavel? Het beeldkwaliteitsplan biedt volop mogelijkheden om een vrijstaand huis naar jouw wensen te realiseren.

Woondossier aanmaken

Een woondossier, omdat: 

  • Dé manier om in aanmerking te komen voor een huis op Woonpark ‘t Laar 
  • Online je woonwensen doorgeven voor het beste resultaat 
  • Jouw woningvoorkeur doorgeven al voordat de verkoop start

Foto

Woningaanbod

Royale woningen te midden van natuur, dat is Veld 3. Een plek waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en waar je geniet van groen, ruimte en rust. Zie jij je hier al wonen?

Lees meer

Situatie

Foto

Locatie

“Op Woonpark ’t Laar woon je midden in de natuur, grenzend aan een bosachtige omgeving en dicht bij stand en zee. Hier ervaar je het hele jaar door een vakantiegevoel.”

Lees meer

Makelaar

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard

Stationsplein 34-36
1703 WB HEERHUGOWAARD

072-201 02 36                         
nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl
www.hoekstraenvaneck.nl

Belangstelling

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woonpark ’t Laar?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan